Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Intenso calendario ferial de Tile of Spain

Intens calendari firal de Tile of Spain

30/03/2012

30 de març de 2012

En el mes d'abril, les empreses de Tile of Spain (marca paraigua utilitzada en la promoció sectorial exterior de la ceràmica) tenen una atapeïda agenda i estaran presents en diverses fires al voltant del món.

Del 2 al 5 d'abril, més de 36 empreses espanyoles fabricants de taulells i paviments ceràmics pertanyents a Ascer participen en el Pavelló Oficial que l'Institut Español de Comerç Exterior (ICEX) organitza per dècim quart any consecutiu en la fira Mosbuild (Moscou). La Federació Russa va ser en 2011 la segona destinació més important de les vendes a l'exterior de les empreses azulejeras espanyoles, sent Tile of Spain capdavanter al mercat.

La setmana del 9 d'abril Ascer, en col·laboració amb l'ICEX, organitza per segon any consecutiu una participació agrupada de Tile of Spain en la fira de ceràmica, taulells i sanitaris Ceramics Xina 2012, que se celebrarà en el New International Expo Centri de Shanghái del 9 al 12 d'abril. Un total de deu empreses del sector fabricador de taulells i paviments ceràmics conformen la participació espanyola en el certamen.

Tile of Spain és la marca paraigua utilitzada en la promoció sectorial exterior de la ceràmica
Tile of Spain és la marca paraigua utilitzada en la promoció sectorial exterior de la ceràmica.
Ceramics Xina forma part d'Expo Build, fira macro sectorial que se celebra anualment en el New International Expo Centri de Xangai. Xina ocupa en l'actualitat el lloc 33 en el rànquing de destinacions d'exportació. En 2011 es van exportar rajoles espanyoles per valor d'11,89 milions d'euros (+23,7% respecte 2010).

Tancant l'agenda del mes, se celebrarà del 17 al 20 d'abril a la ciutat nord-americana d'Orlando la fira de recobriments Coverings. En aquesta ocasió, l'expedició d'empreses espanyoles fabricadores de ceràmica serà de 28 participants.

Coverings és la principal fira de revestiments pétreos i ceràmics d'Estats Units, comprat que és, en aquests moments, el novè en importància per a la ceràmica espanyola a nivell internacional. La participació espanyola es trobarà agrupada en el Pavelló Oficial que porta organitzant l'Institut de Comerç Exterior ininterrompudament des de 1988 i que ha convertit aquesta cita en una de les principals accions que organitza l'entitat en el marc del Pla Sectorial del Taulell. Com és habitual, les empreses azulejeras copen el Pavelló Oficial sent la participació sectorial més nombrosa del mateix.

Aquesta incessant activitat en certàmens internacionals és bona mostra del caràcter exportador del sector espanyol fabricador de taulells i paviments ceràmics. El 70% de les vendes totals del sector es destinen a l'exportació, estant els productes presents en més de 182 països. En 2011, l'exportació del sector va ser d'1.892,1 milions d'euros, amb un increment del 8,3% respecte a 2010.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cerámicos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis