Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Techos que conforman un nuevo paisaje
Sistema Phalcel 84 de Gradhermetic en el Palau d'Esports Juan Carlos Beiro

Sostres que conformen un nou paisatge

Redacció Interempresas22/02/2012

24 de febrer de 2012

La piscina interior del Palau d'Esports Juan Carlos Beiro, en la Vila de la Felguera, en Langreo (Astúries) destaca per la singularitat del seu sostre, un projecte espectacular ideat i realitzat per un equip de professionals dirigit per l'arquitecte Javier Pérez Uribarri, del gabinet d'arquitectura ACXT, que ha explicat per a la seva realització amb el sistema Phalcel 84 de Industrial Gradhermetic.
Vista exterior de la piscina del Palau d'Esports Juan Carlos Beiro
Vista exterior de la piscina del Palau d'Esports Juan Carlos Beiro.

Com s'indica en la memòria d'aquest singular projecte, més que la construcció d'un conjunt d'edificis es tractava de la creació d'un concepte: “proposar un nou paisatge en lloc d'un nou edifici per no perdre gens de la terra disponible existent. Una composició formada per plecs, ones verdes, en la qual cadascuna d'elles està relacionada amb els diferents espais interiors: la piscina, un poliesportiu, que pot convertir-se en espai per a concerts, gimnasos, etc.”

Concretament en la piscina es van instal·lar 1200 m2 del sistema Phacel 84, amb separació de llepis. Aquestes formen ones perfectament integrades a la visió avantguardista d'aquestes instal·lacions. L'adaptació al disseny corb del sostre resulta perfecta, i molt efectiva en el sentit de l'absorció del so que sol haver-hi en aquest tipus de recintes.

Vista interior de la piscina del Palau d'Esports Juan Carlos Beiro
Vista interior de la piscina del Palau d'Esports Juan Carlos Beiro.

Les piscines es caracteritzen per un ambient humit, no obstant això això no afecta a les propietats del producte. El que mostra la gran qualitat dels sostres de Phacel, també en aplicacions amb condicions extremes com seria aquest cas.

Aquesta és una bona mostra de la validesa i de les àmplies possibilitats d'aquest tipus de sostres, quan es combinen la qualitat del producte amb l'enginy i la creativitat dels professionals de l'arquitectura que saben aportar bones solucions tant tècniques com a estètiques.

Les llepis formen ones perfectament integrades a la visió avantguardista d'aquestes instal·lacions

Nombroses solucions

Industrial Gradhermetic compta amb diferents sistemes per al recobriment i decoració de sostres, modulars i d'alumini, com és l'esmentat cas de Phacel. Aquesta sèrie es presenta en diferents amples de llepi 84, 134 i 200 mm i pot instal·lar-se tant en horitzontal com en vertical.

En la piscina s'han instal·lat 1.200 m2 del sistema Phacel 84, amb separació de llepis
En la piscina s'han instal·lat 1.200 m2 del sistema Phacel 84, amb separació de llepis.

Com la majoria de productes d'Industrial Gradhermetic es fabriquen seguint el seu procés integral de producció, que segueix un rigorós control de qualitat des del mateix aliatge especial d'alumini, contínua amb el perfilat de les peces i culmina amb l'acabat de les llepis amb pintures aplicades termoendurecidas al forn en procés continu.

Les seves característiques principals són la seva facilitat d'instal·lació, la possibilitat de ser enregistrables i el seu alt nivell d'aïllament acústic. Una vegada instal·lats resulten impecables, són higiènics i fàcils de netejar, i ofereixen un alt grau de consistència, seguretat i confortabilidad visual.

Altra dels seus notables característiques és la seva gran versatilitat d'instal·lació, que unida a l'experiència i mitjans d'Industrial Gradhermetic permeten la fabricació “a mesura” i la seva adaptació a qualsevol tipus de projecte d'interiorisme, adaptant els seus dissenys i dimensions a les necessitats i requisits de la instal·lació.

Des de l'interior de la piscina es tenen unes extraordinàries vistes
Des de l'interior de la piscina es tenen unes extraordinàries vistes.

Empreses o entitats relacionades

Industrial Gradhermetic, S.A.E.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    26/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis