Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aema celebra su Asamblea General Extraordinaria

Aema celebra la seva Assemblea General Extraordinària

12/01/2012

12 de gener de 2012

La Associació d'empreses Muntadores de Bastides (Aema), va celebrar la seva Assemblea General Extraordinària, a la seva seu social situada en Aecim (Associació d'Empresaris de Comerç Metall de Madrid), el passat 15 de desembre de 2011.

L'acte, dirigit pel president de l'Assemblea José Puente, va començar amb la ratificació de nous associats, aprovant la incorporació de l'empresa Bastides i Muntatges ECA. El segon ordre del dia era la Qualificació Professional de Muntador de Bastides, exposició del Reial decret 1548/2011. Aquest tema es pot enfocar des de dues perspectives que es van presentar en l'assemblea a tots els assistents.

Posteriorment es va passar al tercer punt de l'ordre del dia ‘Eleccions a Junta Directiva’, procedint-se a l'aprovació de les candidatures presentades per a la renovació de la Junta Directiva. La candidatura integrada per representants de les empreses Estusa, Layher, Peri i Ulma va ser aprovada per unanimitat. La distribució dels diferents càrrecs de la Junta Directiva s'efectuarà en la primera reunió que celebri la Junta, conforme als estatuts.

El quart ordre del dia, ‘Projecte d'activitats per 2012’, José Antonio Caballero indica que es plantejarà després de la primera reunió de la nova Junta Directiva però que girarà sobre dos eixos fonamentals: la revisió del document de qualificacions professionals en l'apartat relatiu al muntador de bastides i l'estudi de possibles accions legals per al compliment dels terminis de pagament previstos per la Llei de Morositat.

L'Assemblea va finalitzar requerint als associats la seva participació activa en totes les activitats de l'associació.

José Puente, president de l'Assemblea d'Aema
José Puente, president de l'Assemblea d'Aema.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresas Montadoras de Andamios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis