Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispalyt llevará a cabo las 'Jornadas Técnicas Silensis en Castilla La Mancha'

Hispalyt durà a terme les 'Jornades Tècniques Silensis a Castella-la Manxa'

14/12/2011

14 de desembre de 2011

Hispalyt, en col·laboració amb l'Associació regional de teules i maons de Castella-la Manxa, ha desenvolupat les parets de maó Silensis, d'alt aïllament acústic. Aquest producte està inclòs en el Document Bàsic Protecció enfront del Soroll (DB – HR) del Codi Tècnic de l'Edificació (CTE), d'obligat compliment des del 24 d'abril de 2009. Entre els aspectes més rellevants de les parets de maó Silensis destaquen:

- Permeten el compliment de les exigències del DB HR del CTE en obtenir resultats d'aïllament acústic en laboratori entre 56 i 70 dBA i d'aïllament “in situ” entre 50 i 55 dBA.

- Compleixen els requisits de la resta de Documents Bàsics del CTE, ja que les parets Silensis han estat estudiades en profunditat des d'altres aspectes com l'aïllament tèrmic, l'estabilitat estructural i el comportament enfront d'incendis, obtenint igualment resultats molt superiors als exigits en la normativa d'obligat compliment.

- Les parets Silensis Tipus 2 A, 2 B i 1 B, requereixen lleugeres modificacions en el sistema de muntatge, en introduir llana mineral en la càmera de les dues fulles, que actua com a absorbent acústic reduint la transmissió directa de soroll del sistema constructiu (principi massa-moll-massa) i bandes elàstiques que milloren l'aïllament al soroll tant de forma horitzontal com a vertical, ja que interrompen el pont acústic estructural i eliminen determinats camins indirectes de transmissió del soroll.

- Han estat comprovades en obres reals, amb uns resultats satisfactoris en tots els casos.

- No suposen un sobrecoste ni una pèrdua significativa de superfice, pel que fa a les solucions constructives anteriors al DB HR del CTE.

L'aïllament acústic és un element fonamental en l'habitatge i una de les principals demandes dels ciutadans. Utilitzar maons i blocs ceràmics per a l'execució d'envans i murs suposa una garantia de durabilitat, resistència a càrregues i aïllament acústic i tèrmic, tot això unit a un excepcional comportament davant el foc. L'estudi realitzat per Ipsos determina que el 98% dels espanyols mostren la seva preferència perquè les parets de la seva casa estan construïdes amb materials ceràmics.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis