Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Innovación en edificios sostenibles con paneles fotovoltaicos
Reynaers ofereix solucions millorant la seva gamma de productes de sistemes solars

Innovació en edificis sostenibles amb panells fotovoltaics

Redacció Interempreses02/03/2010

2 març 2010

Després de llançar la seva CW 60 Solar com una solució estètica d'alta tecnologia en energia verda al maig de 2008, Reynaers adquireix ara el seu compromís amb el subministrament de solucions de construcció sostenible a un nivell superior mitjançant la integració de panells fotovoltaics (PV) a una àmplia gamma de productes.

Reynaers Aluminium, proveïdor europeu de sistemes sostenibles i innovadors en alumini d'alta qualitat, llança una nova gamma de productes que es caracteritza per la integració de panells fotovoltaics en una selecció important dels seus productes. El llançament inclou baranes RB10 Solar, sistemes de Protecció Solar BS 30 i BS 100 Solar, i la coberta fotovoltaica SR 40.

Amb la seva gamma de productes solars, Reynaers ofereix als arquitectes i elaboradors, materials de construcció multifuncionals que també serveixen com a productes generadors d'electricitat mitjançant panells fotovoltaics. Les aplicacions s'estenen a una àmplia gamma dels tancaments d'un edifici, des de cobertes, murs superfícies envidrades fins a elements superposats generadors d'energia. Així mateix, s'inclouen els dispositius de protecció solar i complements arquitectònics com les baranes o para-sols.

Amb la seva gamma de productes solars, Reynaers ofereix als arquitectes materials de construcció multifuncionals que també serveixen com a productes generadors d'electricitat mitjançant panells fotovoltaics
Solar 3D per a exteriors
Solar 3D per a exteriors.

El factor ambiental

Aquesta evolució posa de relleu el compromís de Reynaers per llançar aplicacions innovadores per reduir les emissions de CO 2. Un recent estudi de McKinsey1 va mostrar que l'energia utilitzada en l'edificació i la construcció es pot reduir fins a un 45% el 2030. Els edificis consumeixen el 40% del consum mundial d'energia. El llançament de la gamma Solar recolza fermament la tendència general del creixent suport polític internacional per a la tecnologia de l'energia verda, el creixement mundial en producció d'energia neta, una creixent demanda d'energia solar i els menors costos de producció d'energia solar.

Reynaers concep la sostenibilitat com un conjunt de dos components: la millora de l'aïllament tèrmic dels seus productes i la integració de panells fotovoltaics en la seva gamma de productes. Reynaers ha demostrat la seva experiència en aquest camp amb el llançament del CW 60 Solar el 2008 i ara s'estén aquest coneixement a moltes altres solucions. En conjunt, la producció d'energia solar s'ha duplicat anualment des de 2002, convertint-la en la font d'energia de major creixement, exempta de contaminació i gairebé sense manteniment.

Després d'haver instal lat una de les instal·lacions fotovoltaiques (16.000 m2) en el seu magatzem a Duffel (Bèlgica), Reynaers ha demostrat el seu compromís amb el desenvolupament de l'energia sostenible i l'Acord de Kyoto.

Disseny efectiu

La nova gamma Solar és totalment compatible amb els altres sistemes Reynaers i les seves aplicacions, pel que és excepcionalment versàtil i fàcil d'utilitzar per l'elaborador i l'arquitecte. És de fàcil muntatge, tant en taller com a obra, i es munta i s'instal amb la mateixa senzillesa que els altres productes de Reynaers. A més les seves solucions són compatibles amb els panells fotovoltaics dels principals proveïdors, permetent als seus clients la llibertat d'elegir els seus socis en una àmplia gamma de proveïdors.

Coberta fotovoltaica SR 40
Coberta fotovoltaica SR 40.
La producció d'energia solar s'ha duplicat anualment des de 2002, convertint-la en la font d'energia de major creixement, exempta de contaminació i gairebé sense manteniment

L'enfocament innovador de guiar el cablejat a través dels canals ocults millora encara més el valor estètic de la solució. Encara que no hi ha cables o canals visibles des de l'exterior, segueixen sent fàcilment registrables des de l'interior de l'edifici quan sigui necessari per a fins de manteniment, alhora que s'assegura estanquitat total.

La versatilitat i flexibilitat de la gamma Solar permet als usuaris adaptar fàcilment els productes de la gamma per satisfer les necessitats específiques dels arquitectes i constructors amb solucions a mesura.

Amaury de Cordes, director de Màrqueting de Reynaers Aluminium veu un futur clar per Reynaers i per a aquestes noves solucions: “Aquesta solució d'alta tecnologia en energia verda ofereix als nostres clients una amortització de les seves inversions amb casos específics de reemborsament en períodes de 9 a 11 anys. La solució no només permet la producció de fonts sostenibles d'energia, sinó que ofereix al mateix temps una varietat il·limitada de possibilitats en el disseny arquitectònic. També contribueixen a la imatge ecològica de qualsevol edifici. Tot això ara pot ser fàcilment integrat a qualsevol edifici gràcies a la nova i àmplia gamma de productes Solar”.

Els productes ofereixen una gran varietat de formes, colors i funcions, proporcionant atractius i beneficiosos elements de disseny per als edificis.

Empreses o entitats relacionades

Reynaers Aluminium, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis