Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Eduard Martí, gerente de Codols
"Volem ser un aliat de confiança per als nostres clients, facilitant-los la solució òptima a cada projecte"

Entrevista a Eduard Martí, gerent de Codols

David Pou03/11/2009

3 novembre 2009

Codols acaba d'entrar al mercat amb una àmplia gamma de solucions per a la manipulació i indústria de processos. El seu equip de professionals desenvolupa i integra sistemes i projectes d'enginyeria per a la manipulació de productes granulats i pulverulents utilitzats en la indústria alimentària, química, farmacèutica, mediambiental, plàstics i afins. El seu gerent, Eduard Martí, explica a Interempreses quins han estat els primers passos de l'empresa en el seu intent d'obrir-se mercat i quins són els seus objectius en un període marcat per la crisi econòmica.
Eduard Martí, gerent de Codols
Eduard Martí, gerent de Codols.

Codols és una empresa de recent creació. Què buit busca omplir en el mercat de la manipulació de sòlids?

Subministrem solucions tecnològiques per a la manipulació i el processament de sòlids que aportin un valor afegit a les necessitats dels nostres clients. Amb aquesta finalitat integrem una completa gamma de tecnologies innovadores, oferim la qualitat i fiabilitat de les nostres solucions, i ens basem en l'experiència dels nostres enginyers en equips i sistemes de manipulació i procés. Volem ser un aliat de confiança per als nostres clients, facilitant-los la solució òptima i singular a cada projecte. Per aconseguir aquest resultat hem d'estar orientats tecnològicament a la innovació.

Es tracta d'un bon moment per iniciar aquest projecte?

Els moments d'incertesa, encara que no són desitjables per a ningú, són necessaris tant des del punt de vista personal com empresarial, i permeten un rigorós anàlisi de les nostres fortaleses i debilitats. Estem convençuts que aquest és el moment adequat per iniciar aquest projecte, i quan s'iniciï l'alça del cicle econòmic les bases del projecte estaran consolidades.

"És el moment adequat per iniciar aquest projecte, i quan s'iniciï l'alça del cicle econòmic les bases del projecte estaran consolidades"

Quins passos ha donat l'empresa per obrir-se al mercat i donar-se a conèixer?

Anem a donar-nos a conèixer mitjançant una fira com ExpoSólidos, mitjançant la nostra pàgina web, i també utilitzant publicacions i portals sectorials, informant de la gamma de sistemes i equips que subministrem i els avantatges diferencials que aporten als nostres clients.

Quins productes i serveis són els que Codols ofereix actualment? És important oferir al client un servei de valor afegit?

Volem ser un aliat de confiança per als nostres clients i el punt de trobada entre les necessitats de les empreses i les demandes dels seus processos. La nostra gamma de sistemes i equips inclou, entre altres, el transport pneumàtic en fase densa, el transport mitjançant infinitat flexible, el barrejat de manipulació suau i els més avançats sistemes de manipulació de big bags.

Estem orientats al client, ens situem en mercats 'business to business', on el nostre objectiu principal és contribuir a l'èxit dels nostres clients, assegurant la viabilitat dels seus projectes i aconseguint una indústria més racional i sostenible, i per tant, més socialment involucrada . Volem optimitzar les seves necessitats per tal de generar valor afegit als seus processos perquè es facin d'una manera més fiable i eficient.

Són molts els sectors en què es manipulen sòlids, des del químic a la indústria alimentària, passant pel plàstic, la indústria farmacèutica, etc. ¿Aquest mercat tan ampli suposa un avantatge per Codols?

La diversificació sectorial sempre és un avantatge competitiu. La nostra especialització són les tecnologies de manipulació i processament de productes granulats i pulverulents, i els requeriments industrials en diferents sectors tenen molts punts en comú. Això ens permet que experiències d'un sector siguin extrapolables a altres, aconseguint amb aquesta transferència de 'know how' un avantatge competitiu per als nostres clients.
"La situació actual ens impulsa a la internacionalització com a eina clau de competitivitat"

Quina posició ocupa el mercat espanyol i les seves empreses en el sector de tractaments de sòlids a nivell europeu?

El mercat nacional s'ha posicionat en un alt nivell tècnic els últims anys degut a la constant evolució de la realitat industrial. Probablement la demanda nacional que hem tingut ha aconseguit satisfer les expectatives de moltes empreses, però la situació actual ens impulsa a la internacionalització com a eina clau de competitivitat, i disposem del coneixement i experiència que ens ha de permetre afrontar nous reptes.

Codols estarà present en la propera edició de ExpoSólidos, una de les cites més importants del sector. Què significa per a vosaltres i quines metes us marqueu amb la vostra presència a la fira?

ExpoSólidos és actualment la segona fira d'Europa en la seva especialitat i és un important element de vertebració sectorial i una excel lent plataforma comercial.

Per a nosaltres suposa exposar en un entorn on el visitant té com a objectiu obtenir informació de novetats, contactar amb empreses i proveïdors i veure l'evolució del sector, adquirint la dimensió d'un fòrum actiu, dinàmic i plural, capaç d'accelerar les dinàmiques del procés de creixement sectorial.

Deixant aparcada l'actual situació econòmica, quins són els objectius de la seva empresa a mig termini?

La nostra visió és ser una empresa líder en solucions de manipulació i procés, juntament amb els nostres socis tecnològics, i referent per als nostres clients en innovació, desenvolupament, coneixement i especialització. Tenim com a missió proveir als nostres clients d'equips, sistemes i solucions a les seves necessitats, i per aconseguir aquest objectiu hem definit valors com a compromís, exigència i confiança. Utilitzant una frase de Gary Hamel, volem fer de la innovació en la gestió part integral de la nostra estratègia. Per tenir èxit cal un equip humà que combini imaginació, visió a llarg termini i capacitat de ser pioner. En Codols disposem d'aquest equip i això permetrà afrontar futurs reptes amb plena confiança i il·lusió.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis