Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ExpoSólidos, escenario de las novedades Sahivo para almacenar y manipular sólidos a granel
Stand 334

ExpoSólidos, escenari de les novetats Sahivo per emmagatzemar i manipular sòlids a granel

Redacció Interempreses02/11/2009

5 novembre 2009

La fira ExpoSólidos 2009 es converteix en el marc idoni per a promocionar les últimes novetats de Sahivo , firma que fabrica i instal tecnologia per al procés, emmagatzematge i manipulació de productes sòlids a granel. Per exemple, els equips de transport pneumàtic en fase densa s'utilitzen bàsicament per a grans cabals i productes abrasius o que, per la seva fragilitat, s'hagin transportar a baixa velocitat. O les vàlvules de diafragma, aptes per a instal lar en boques de càrrega i descàrrega de reactors o tremuges d'emmagatzematge. Sahivo fabrica especialment transportadors-dosificadors i equips elevadors mitjançant cargol, plantes de dosificació i pesatge, sistemes de transport pneumàtic o per arrossegament i aeroports transportadors, entre altres.

El professional que s'acosta a l'estand de Sahivo troba informació, entre altres, dels equips de transport pneumàtic en fase densa, dissenyats per aquesta firma. Uns equips que s'empren, bàsicament, per a grans cabals i productes abrasius o que, per la seva fragilitat, s'han de transportar a baixa velocitat. És a dir, entre 2 i 15 metres / segon. Aquesta tipologia de transport evita el desgast prematur dels elements de la instal lació com canonades, colzes, per exemple. A més, elimina possibles danys en productes molt fràgils. Finalment, el transport a baixa velocitat impedeix que es separin les partícules de diferent massa durant el trasllat. L'equip funciona amb aire comprimit entre 1 i 5 bar, mentre que els cabals de transport, en funció de la configuració de cada unitat, poden superar les 400 t / hi els 500 metres de longitud.

Impulsors de Sahivo per transport pneumàtic en fase densa
Impulsors de Sahivo per transport pneumàtic en fase densa.

Un altre producte d'interès són les vàlvules de diafragma, ideals per a instal lar en boques de càrrega i descàrrega de reactors o tremuges d'emmagatzematge. Aquestes vàlvules estan especialment indicades per estrangular la màniga de descàrrega d'un Big-bag. D'aquesta manera, es regula el flux de sortida de producte i fins i tot tancar completament. El cos d'aquesta vàlvula es fabrica en acer al carboni o inoxidable, mentre que el diafragma es facilita en diversos materials tèxtils o plàstics.

Pel que fa a les estacions de descàrrega de Big-bag, l'equip està proveït d'un polipast elèctric per sustentació del big-bag, així com totes les mesures de seguretat necessàries per evitar accidents a les persones que manegen la màquina. La unitat té una vàlvula de diafragma situada que elimini emanacions de pols a l'exterior. L'estació està equipada amb un dispositiu pneumàtic que ajuda a la sortida de producte del Big-bag, a més d'un sistema anti-voltes que regularitza el cabal de sortida.

Vàlvula de diafragma tancada
Vàlvula de diafragma tancada.
Finalment, el a ero-transportador Hi-way que Sahivo mostra en ExpoSólidos arrossega el producte a gran velocitat, a través d'un cable d'acer i uns discos de material plàstic units a ell. Els discos estan molt ajustats a la canonada, de manera que produeixen una succió al punt d'origen. Per tant, el producte circula "empaquetat" entre dos discos i amb certa quantitat d'aire. Així es manté molt solt i volàtil, allunyat de les parets de la canonada. Aquest aeroport transportador està idicado, sobretot, per negre de fum o diòxid de titani.
El transportador Hi-Way que Sahivo presenta a ExpoSólidos
El transportador Hi-Way que Sahivo presenta a ExpoSólidos.

Empreses o entitats relacionades

Sahivo, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Matelec - IFEMAAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis