Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Codols se presenta en sociedad con toda su amplia gama de productos
Stand 410 i 412

Codols es presenta en societat amb tota la seva àmplia gamma de productes

Redacció Interempreses05/11/2009

30 octubre 2009

Codols és present a ExpoSólidos, on exhibeix els seus equips i sistemes i simultàniament dóna a conèixer els equips dels seus socis tecnològics, Flexicon i Lindor. Amb aquestes dues representacions, Codols amplia la seva gamma de solucions basades en el transport pneumàtic en fase densa, transport pneumàtic per buit, la dosificació i sistemes de manipulació. Codols, integrada per professionals amb una àmplia experiència en el sector, desenvolupa i integra sistemes i equips per a la manipulació de productes granulats i pulverulents. Les seves aplicacions es troben en la indústria alimentària, química, farmacèutica, mediambiental, plàstics, cosmètica, ceràmica, ciment, fosa i afins.

Entre les novetats que Codols presenta en ExpoSólidos hi ha els equips de transport pneumàtic per buit. Aquest tipus de transport és un sistema habitual per al transvasament de productes sòlids granulats i pulverulents. Són múltiples les aplicacions dels equips de Codols en sistemes per buit en el sector alimentari, químic i farmacèutic, gràcies a que el transport per buit respon als requisits d'higiene i seguretat operativa que caracteritzen aquests sectors. El seu principi operatiu es basa en la utilització d'aire comprimit i un ejector venturi com a generador de buit per produir l'aspiració del material i el transvasament corresponent.

També es presenten les últimes novetats en equips i sistemes de transport pneumàtic en fase densa. Es tracta d'un tipus de transport òptim per a la manipulació de productes sòlids granulats o pulverulents. Els enviador de transport pneumàtic en fase densa de Codols es caracteritzen principalment per la baixa velocitat de transport, pel que són apropiats per a la indústria química, alimentària, tractament de residus, medi ambient, ceràmica i minerals. Permet el transport a llargues distàncies i altes capacitats productives, amb una manipulació suau del producte i baix manteniment.

Codols subministra també equips de dosificació gravimètrica i volumètrica per a processos industrials de materials granulats i pulverulents. Els equips s'apliquen per a la dosificació contínua i en lots. Els equips permeten un control i regulació constant del material i el temps de dosificació. Estan especialment indicats per dosificar meticulosament materials granulats o pulverulents i la seva versatilitat el fa apte per a materials de fluïdesa, granulometria i densitat diversa.

Equip de transport pneumàtic per buit de Codols
Equip de transport pneumàtic per buit de Codols.

Mescladors Lindor

Codols representa l'empresa holandesa Lindor, empresa de referència per la seva tecnologia de mescla suau de productes sòlids, idonis en aplicacions de les indústries alimentària, química i farmacèutica. Lindor és el fabricant de mescladors amb el concepte de barreja suau, basats en barrejar sense aplicar pràcticament forces de cisallament, barrejant mentre es mantenen les propietats dels productes, o barrejant evitant el trencament de partícules. Aquest concepte ofereix solucions excepcionals per a productes sensibles. El concepte rau exclusivament en un disseny totalment lliure d'agitadors interns. Aquest suau però minuciós efecte mesclador s'aconsegueix mitjançant pales internes fixes, corbades i orientades. Els mescladors Lindor estan dissenyats per al procés de productes secs i sensibles. L'eficàcia del seu resultat s'aconsegueix mitjançant unes pales internes fixades a la paret del mesclador que permeten que el material flueixi de forma suau i continuada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis