Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Consergra lleva a ExpoSólidos sus analizadores de humedad por microondas
Stand 306

Consergra porta a ExpoSólidos seus analitzadors d'humitat per microones

Redacció Interempreses05/11/2009

30 octubre 2009

Consergra construeix equips refrigeradors industrials i condicionadors d'aire especials, usats principalment en la conservació de cereals, llavors i granulats peribles, i altres processos industrials com on es precisa un raig d'aire a temperatura i humitat específiques. En aquest sentit la companyia, amb una àmplia experiència en la conservació mitjançant fred, presenta a ExpoSólidos la nevera d'aire Conserfrío tipus RF 40, versió 2009. A més, la cita servirà per exposar la gran quantitat d'analitzadors d'humitat que l'empresa establerta a Manresa comercialitza al mercat espanyol.

El disseny de la nevera Conserfrío RF40 permet a l'operador ajustar la temperatura, humitat relativa i cabal d'aire. S'usa per a conservació de grans, llavors i granulats peribles en sitges i magatzems, així com a aportació d'aire en condicions específiques a processos industrials.

Analitzadors d'humitat

Una de les especialitats de Consergra és el mesurament d'humitat de sòlids mitjançant tecnologia de ressonància i transmissió de microones. Aquests sistemes, patentats per Tews Elektronik, permeten l'obtenció en temps real de paràmetres com humitat i densitat del producte en anàlisi. Aquests instruments, per la seva gran precisió i rapidesa, són ideals per a aplicació en fabricació o processos de productes alimentaris, pinso compost, pet-food, productes químics i farmacèutics, de la construcció, de la fusta, ceràmica, etc. Es disposa de versions per a laboratori i també per a control en línia, les quals permeten control automàtic de processos com assecat, torrat, compactació o condicionament.

- Per laboratori: Models MW4300, MW4310 i MW3150. El MW4300 és el límit de gamma i el MW1150 representa la variant econòmica per a la mesura ràpida i rutinària d'humitat amb el mètode de ressonància de microones. Gairebé tots els sensors d'aquesta sèrie poden ser combinats amb l'electrònica del MW 1150.

- Per a control de processos, es disposa de tres tecnologies diferents: Tipus bypass (model MW 4200), tipus sensor pla (models MW4260/MW4270, MW3260 i MW3400-que destaquen per la seva alta velocitat de mesura: més de 100 mesures per segon) , tipus basat en tecnologia de transmissió de microones (model MW-T: permet mesurar la humitat de l'interior del fardell o caixa de forma independent de la densitat, sense pesar i sense contacte físic).

- Analitzadors portàtils: Model MW 1000/MW 1000S. El seu camp d'aplicació és a l'entrada de mercaderia o per al control de qualitat.

Analitzador d'humitat MW4270
Analitzador d'humitat MW4270.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis