Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trox España participa activamente en Climatización 2009
Sota el lema 'Parlem d'aire, aire naturalment'

TROX Espanya participa activament en Climatització 2009

Redacció Interempreses13/02/2009

13 febrer 2009

Després de l'èxit de la passada convocatòria de Climatització, TROX Espanya presenta en el seu estand del Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració, situat al Pavelló 8 carrer 8C 310, lasa últimes novetats de l'empresa, apostant fermament per la investigació , desenvolupament i innovació de productes i noves tecnologies. La seva presència es caracteritza per una àrea d'exposició de producte més tecnològica i visual, i una participació activa en les diferents activitats promogudes per l'organització del certamen com són les jornades tècniques de Fòrum Clima i l'àrea d'exposició per a tecnologies de climatització singulars que ofereix l'espai de la Galeria de la Innovació.

Sota el lema 'Parlem d'aire, aire naturalment' TROX està present en dues ponències en Fòrum Clima: 'Eficiència energètica en els sistemes VAV. Adequació a la nova reglamentació ', el dia 25 de febrer a la sala N106 amb Javier Aramburu, director de l'àrea Product Management d'TROX Espanya com popnente, i' Ús de Diòxid de Carboni (CO2) per a la refrigeració de centres de procés de dades ', el dia 26 de febrer a la sala N111, amb el ponent David Romans, cap de producte Troxnetcom i Labcontrol.

Imagen

Novetats TROX a la fira

Trox Espanya aprofita el marc de Climatització per presentar les següents novetats:

Advance IT Cooling System: amb una nova tecnologia basada en l'ús de diòxid de carboni per a la refrigeració d'entorns crítics, com ara Centres de Procés de Dades (CPD) empleats en diferents sectors com banca, finances, salut, instal·lacions militars, etc., i que requereixen el major estàndard en termes de resiliència i redundància. El diòxid de carboni és un refrigerant idoni perquè no comporta riscos per a l'electrònica ni el cablejat, incrementant la capacitat de refrigeració fins a set vegades sobre l'aigua, reduint el consum d'energia fins a un 40 per cent.

Unitats 'fan coil': noves unitats 'fan coil' de Trox per instal lació horitzontal / vertical en espais reduïts i de difícil accés. Per a sistemes a 2 tubs i 4 tubs. La seva composició modular facilita la instal lació i el manteniment, i disminueix la mà d'obra necessària en aquestes operacions. Pel filtrat i tractament tèrmic de l'aire primari o recirculat, el seu control individualitzat i el seu baix nivell de soroll, aquestes unitats estan especialment dissenyades per a oficines, hotels, hospitals, escoles, residències, habitatges, etc. Disposa de 7 mides de 'fan coil', alçada reduïda de 219 mm, rang de potències d'1 a 6,3 kW, bateries per a 2 i 4 tubs i accessoris com filtres, control de la unitat, vàlvules, 'plènums', bateria elèctrica, etc.

Trox CFD: 2008 ha servit com a plataforma de consolidació d'aquesta revolucionària tecnologia de simulació aplicada al camp de la climatització que ja va ser presentada en la passada edició de la fira. Els avenços aconseguits en estudis i la realització d'importants projectes donen pistes del potencial d'aquesta eina que permet recrear les condicions del projecte, investigant i donant solucions a mesura que garanteixen l'èxit de la implantació.

Exemple d'això és la simulació realitzada per un recinte emblemàtic a la ciutat de Barcelona, projecte singular de destacada morfologia amb fortes restriccions imposades al sistema de difusió d'aire. Edifici caracteritzat per grans cúpules de 13 metres d'alçada i 3 àmplies naus, suposava tot un repte en la concepció tridimensional detallada del model. Amb els assajos virtuals duts a terme, es va permetre conèixer quins dels punts d'impulsió havien de ser actius en funció de les condicions estacionals i la seva caracterització completa per assegurar en qualsevol circumstància un confort adequat per als ocupants. Un altre exemple de la versatilitat de la tecnologia va permetre investigar un projecte d'un edifici d'oficines a Bilbao que es revelava com un dels primers exemples de tractament explícit de l'efecte de la radiació solar sobre l'ambient interior disposant d'un sistema de climatització mixt de mescla i desplaçament en el mateix recinte.

En l'actualitat, molts dels edificis ideats en l'arquitectura de Trox, disposen d'àmplies zones envidrades en els seus envoltants, el que provoca que els efectes locals de la radiació solar hagin de ser tinguts molt en compte per evitar zones de disconfort motivades per asimetria de temperatura radiant. Mitjançant la simulació de forma explícita l'efecte de la radiació solar poden localitzar les zones més desfavorables del recinte, en funció de l'orientació de l'edifici, del dia i hora d'interès. La informació aportada és molt valuosa per adequar els usos o la difusió d'aire en aquestes zones crítiques, sent d'una altra manera necessaris ajustos en el període d'utilització de l'edifici.

Gràcies a l'aplicació de la tecnologia CFD s'obtenen els següents beneficis:

  • Disposar d'informació més detallada sobre el comportament d'una instal·lació de difusió d'aire en condicions reals d'operació.
  • Disminuir la incertesa associada a configuracions innovadores.
  • Conèixer la distribució de les variables condicionants del confort tèrmic: temperatura, velocitat, nivell de turbulència, etc. en l'edificació.
  • Reduir costos d'assaig, simular situacions de risc, etc.

Calaix portafiltres universal per a muntatge en conducte: nou calaix universal portafiltres sèrie F340 que permet la integració en xarxes de conducte de filtres per a pols gruixuda i fi així com per absorció de matèries gasoses oloroses i nocives. Aquestes unitats es caracteritzen per una robusta estructura de xapa d'acer galvanitzat que assegura el llarg cicle de vida del producte a més de ser resistents al foc. Aquestes unitats estan equipades amb portes de servei en el seu lateral amb agafadors i tancaments de subjecció que permeten la substitució dels filtres sense necessitat d'intervenir en la xarxa de conductes.

  • Gamma de cabals 70.000 metres cúbics per hora per un sol calaix.
  • Dimensions des 710 x 710-2555 x 2555
  • Pot incorporar elements filtrants de Trox, certificats per Eurovento

Led Filter: Trox presenta el seu nou calaix portafiltre absolut amb indicador de filtre brut per a la seva instal lació en quiròfans i sales d'operació. El Led lluminós proporciona a cirurgians, metges estètics i al personal de manteniment de l'hospital informació sobre el correcte estat de la cèl lula de filtre absolut. D'aquesta manera s'assegura en tot moment la qualitat de l'aire interior d'aquest tipus d'ambients amb tan elevades exigències de puresa d'aire. Sobre la mateixa placa difusora s'indiquen les situacions de filtre operatiu i filtre brut. Grau de filtració de la cèl lula de H11 a U15.

Toveres lineals de llarg abast: noves toveres lineals, sèrie Dul, per a zones on l'aire d'impulsió ha de superar grans distàncies fins a la zona d'habitabilitat. Aquestes toveres impulsen aire de manera lineal amb elevada inducció, garantint una ràpida i homogènia barreja amb l'aire ambient. Igual que les ja conegudes sèries de toveres Due i multitoberas Due-M de Trox, es caracteritzen per grans abast, alts nivells d'inducció, velocitats residuals baixos nivells acústics causa de la seva aerodinàmica i cura disseny per a la seva integració en locals com teatres, museus, sales de congressos, etc.

Nou programari per a la selecció de climatitzadors estàndard de Trox: Standard AHU Selection Programari (SASS) és el nou programari per a la selecció d'unitats de tractament d'aire estàndard que Trox presentarà en Climatització 2009. El programa incorpora les execucions estàndard de climatitzadors comercialitzats per la firma, sèries TBSN i TKM50 estàndard, així com tots els components aplicables als mateixos com són: bateries de calor i fred, filtres, ventiladors, recuperadors de calor, etc.dxf "- per a la seva inclusió en els plans de proyecto.dxf "- per a la seva inclusió en els plans de proyecto.dxf" - per a la seva inclusió en els plans de proyecto.lusión en els plànols de projecte. Les configuracions calculades també serien arxivades, permetent d'aquesta manera, la modificació de plànols sense necessitat de realitzar de nou tots els càlculs. L'actualització del programari de producte es realitzarà de manera automàtica directament a través del web, prèvia introducció d'un usuari i clau associada a aquest que directament serà proporcionada per l'equip tècnic de Trox Espanya. De la mateixa manera, cada climatitzador seleccionat podrà ser cotitzat en línia, seleccionant aquesta opció disponible a la barra de menú. Aquest programa de selecció de climatitzadors ha estat desenvolupat especialment per a l'ús d'enginyeries de climatització durant l'elaboració de nous projectes.

Troxcadbase: nova versió 1.5 del programa per a la integració de productes Trox en plans de Cad Aquest programari accelera de forma considerable la delineació de plànols, projectes i càlculs. Facilita:

  • Models totalment parametritzats en 2 i 3 dimensions
  • Moviment lliure del punt de vista per a una millor visualització del producte
  • Inclou gairebé totes les variants de mesures i execucions
  • Gran ajuda al projecte i càlcul gràcies a la integració de difusió i acústica
  • Integració amb Autocad i Autocad LT així com una interfície d'exportació DXF
  • Actualització automàtica via Internet

Galeria de la Innovació: 'Advance IT Cooling Systems'. Novament aquesta tècnica serà presentada en l'espai que sembla com a marc de referència de les tecnologies més punteres que es presentaran en el certamen.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis