Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fiabilidad y seguridad en el proceso del metal
Féin presenta esmoladores angulars que li permeten fer un pas més en la seva aposta per augmentar la qualitat

Fiabilitat i seguretat en el procés del metall

Redacció Interempreses03/11/2008
Fein Power Tools Ibèrica va presentar a la XV Fira Internacional de la Construcció de Sevilla, celebrada el passat mes d'octubre, les esmoladores angulars compactes de la sèrie WS 14. Tant en el seu ús industrial com a professional destaquen per la seva extraordinària robustesa, potència, manejabilitat i seguretat.

La tecnologia i la comoditat de maneig de les esmoladores angulars d'aquesta empresa tradicional alemanya es perfeccionen contínuament des de fa dècades. Les esmoladores compactes Féin per al procés de metall ofereixen, amb diferents variants d'equipament, solucions individuals per a usuaris professionals en la indústria. Es van presentar dues sèries noves: cinc models d'esmoladores angulars amb interruptor de connexió / desconnexió clàssic i dos esmoladores angulars de seguretat amb comandament TipStart, autoestop i fre electrònic.

Durabilitat millorada

Les esmoladores angulars compactes Féin són extremadament robustes i fiables, i la seva durabilitat assegura l'estabilitat de la unitat de motor i engranatges. El camp magnètic i l'induït estan assegurats contra torsió. La construcció del motor és autoportant i l'adreçament d'aire de refrigeració optimitzat garanteix un elevat cabal d'aire. Els col·lectors, amb una amplada especialment gran, garanteixen una millor distribució de la temperatura. Les mesures contra pols addicionals redueixen les quotes d'errors.

Esmoladora angular WS 14 de Fein presentada en la recent Fira de la Construcció de Sevilla
Esmoladora angular WS 14 de Fein presentada en la recent Fira de la Construcció de Sevilla.
Totes les esmoladores angulars compactes Féin estan equipades amb arrencada suau i bloqueig de posada en marxa involuntària

Màxima potència i alta seguretat

El motor High-Power de baix manteniment proporciona un gran parell i suporta una càrrega permanent de fins a 1.800 watts. El seu disseny altament ergonòmic, gràcies a la disposició òptima del motor a la carcassa, permet un excel lent maneig i amb poc esforç.
Totes les esmoladores angulars compactes Féin estan equipades amb arranquesuave i bloqueig de posada en marxa involuntària. Les esmoladores angulars de la sèrie WSB es subministren amb un equipament de seguretat especial. La funció TipStart amb autoestop desenvolupada i patentada per Féin és especialment confortable i segura. Durant el seu ús, només cal mantenir premuda una de les quatre tecles. En combinació amb el sistema de fre electrònic EBS patentat, el disc s'atura només 3 segons després de deixar anar el botó tàctil, gràcies a la qual cosa s'eviten els perillosos moments de retrocés. La coberta de protecció forma part íntegra de les màquines i no és desmuntable, i gràcies a l'innovador concepte de connexió per fibra òptica ia la disposició protegida contra la penetració de pols de les quatre unitats tàctils, la durada d'aquestes esmoladores angulars augmenta encara més.

La solució correcta per a cada aplicació en el procés de metall

Des de fa més de 140 anys, Féin desenvolupa solucions d'aplicació per a ús professional i industrial. El programa individual d'equipament i possibilitats d'aplicació de les esmoladores angulars WS 14 de Féin cobreix tot l'espectre del esmolada. Els quatre models d'esmoladores angulars Féin WSG de 1200 watts són aptes per a 125 o 150 mm de diàmetre de disc. La WSG 14-70 E està equipada amb una còmoda regulació de la velocitat de 2.500-7.000 revolucions per minut i això la converteix en una esmoladora angular altament versàtil.

Empreses o entitats relacionades

Fein Power Tools Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    10/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis