Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Combilift celebra su 10º aniversario por todo lo alto
La companyia va aprofitar la trobada per presentar, davant de tots els assistents, la seva nova Combi-CB

Combilift celebra el seu 10 aniversari amb tots els luxes

Redacció Interempreses28/10/2008

28 octubre 2008

A primers de setembre passat Combilift , empresa especialitzada en la fabricació de carretons per manipular càrregues llargues, va congregar més de 300 persones, entre clients i premsa especialitzada de tot el món, en la seva fàbrica de Monaghan (Irlanda) per celebrar els seus 10 anys d' història.

A ritme de música celta, en directe, els assistents, procedents de tot Europa, EUA, Austràlia, etc., Van poder conèixer, de primera mà, l'últim desenvolupament de la companyia: la Combi-CB.

Després de la presentació oficial, els convidats van poder fer un 'tour' per la fàbrica, passant per totes les diferents línies de producció mentre altres feien un 'tour' en helicòpter.

La nova Combi-CB, que a Espanya es distribuirà amb el mateix nom, i que està cridada a substituir les tradicionals carretons elevadors...
La nova Combi-CB, que a Espanya es distribuirà amb el mateix nom, i que està cridada a substituir les tradicionals carretons elevadors.

Una solució fruit de la tecnologia i l'experiència

En la roda de premsa, celebrada a la tarda, Martin Mc Vicar, fundador de l'empresa juntament amb Robert Moffet, va comentar amb els assistents la impressionant evolució que ha viscut l'empresa al llarg d'aquests 10 anys.

Nascuda el 1998 de la mà d'aquests dos enginyers, tots dos van sumar la seva àmplia experiència per desenvolupar una solució que resolgués, definitivament, el problema que suposa el maneig de càrregues llargues. Així va sorgir la primera Combilift. Fabricada en la seva planta d'Irlanda, la tecnologia utilitzada en el disseny i desenvolupament assegurava una construcció robusta que dotava, a aquesta carretó, d'una potència i temps de vida màxims. Combilift és la primera carretó del món amb motor IC de tracció a les tres rodes. En realitat és una combinació de carretó elevador i carregador lateral, i és extremadament maniobrable i segura.

En només 9 anys, Combilift ha crescut prou com per situar-se entre les primeres empreses del mercat de la manipulació de càrregues llargues. Els seus productes es poden trobar actualment en 50 mercats d'àmbit mundial i tenen al voltant d'unes 6.000 unitats operant.

Els convidats van poder també conèixer en primera persona diverses empreses de Monaghan, clients de Combilift, comprovant com funcionen els carretons en les diferents aplicacions i com s'han adaptat les carretons a les necessitats de cada client.
Com a punt final, l'empresa va portar als assistents a sopar a Cabra Castle, on van poder gaudir també del típic ball irlandès en directe, amenitzat tot amb focs artificials.

Les màquines exposades per l'empresa van generar una gran expectació per part dels assistents...
Les màquines exposades per l'empresa van generar una gran expectació per part dels assistents, que van poder conèixer de primera mà els secrets de les línies de producció.

Combi-CB, la nova aposta de Combilift

Aprofitant l'ocasió, la companyia va presentar, en el marc de celebració del seu 10 aniversari, la nova Combi-CB. El desenvolupament de la Combi-CB continua la tradició de Combilift d'identificar un nínxol en el mercat i d'idear una solució per a ell.

Es tracta d'un producte innovador que aportarà nombrosos avantatges als clients que avui dia utilitzen carretons elevadors convencionals, ja siguin contrapesades, de càrrega lateral o les clàssiques carretons multidireccionals. Aquest model és també multidireccional i ofereix una capacitat de càrrega per a 2.500 quilograms. Està, a més, disponible a GLP, dièsel o amb motor elèctric i pot arribar fins a 7,5 metres d'elevació. Els seus pneumàtics de goma ofereixen l'avantatge afegit de poder operar tant en interior com a l'aire lliure. Així mateix, opcionalment pot equipar-se amb una cabina completament tancada amb calefacció pot oferir-se per acomodar-se en ambients humits o molt freds.

Combilift preparar per als seus clients, premsa tècnica i amics una trobada amè i agradable, amb visites guiades i música en directe...
Combilift preparar per als seus clients, premsa tècnica i amics una trobada amè i agradable, amb visites guiades i música en directe.

Empreses o entitats relacionades

Combilift Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    05/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpain22-24 octubre SevillaAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis