Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ArcelorMittal presenta nuevos productos en Construtec 2008

Arcelor Mittal presenta nous productes en Construtec 2008

Redacció Interempreses08/09/2008
Arcelor Mittal , el major productor siderúrgic mundial, presenta a Construtec 2008 una nova gamma de cobertes fotovoltaiques i les bigues 'Angelina', una idea avantguardista aplicada a un producte industrial.

El primer dels productes, la nova coberta 'Arsolar', està composta de mòduls fotovoltaics de silici, mono o policristal, integrats en perfils d'acer per a la formació de cobertes tant per a edificis terciaris com per a naus industrials.

La coberta Arsolar es troba disponible tant en mòdul simple, amb una longitud de 1.495 mm i una potència màxima de 130 Wp, com en mòdul doble de longitud 2.990 mm i una potència màxima de 260 Wp. La potència obtinguda per metre quadrat de coberta és de 75 Wp. La utilització de diferents mòduls en forma contínua, permet conformar la coberta amb la captació d'energia necessària.

Amb un pendent mínim recomanada del 10 per cent pot adaptar a diferents configuracions sent les més habituals sobre panell prefabricat existent, sobre safata o coberta sandvitx 'in situ' que inclou un aïllament tèrmic mineral, o es presenta com pell simple, sempre que el edifici tingui una ventilació inferior suficient. El sistema de coberta Arsolar inclou un perfil separador específic a la part inferior, que permet la ventilació inferior. La cara exterior fotovoltaica és la pell exterior de la coberta i garanteix l'estanquitat de l'edificació.

Ideal per a obra nova i rehabilitació

La connexió dels mòduls fotovoltaics es realitza durant el muntatge de la coberta i tot el cablejat i connexió queda ocult sota la pell exterior i protegit tant de les adversitats atmosfèriques com dels animals. Al seu torn, les cèl·lules aniran connectades a una bateria en instal·lacions aïllades oa un inversor per a la connexió a la xarxa i permetre així la venda de l'energia produïda.

La coberta d'acer té un revestiment de 60 micres que li permet la seva utilització en qualsevol tipus d'ambient i una durabilitat del almenys 20 anys.

Arcelor Mittal Construcció posa a disposició del client eines, tant per al disseny i dimensionat de la coberta, com per al càlcul de l'energia generada.

La nova coberta Arsolar té una durabilitat d'almenys 20 anys
La nova coberta Arsolar té una durabilitat d'almenys 20 anys.

La biga 'Angelina'

Els seus creadors defineixen aquest tipus de bigues com l'art de combinar resistència, lleugeresa i transparència. Amb els seus grans llums, les seves formes oblongues, agradables, i la seva geometria suau, 'Angelina' deixa plena llibertat al disseny ia la imaginació superant els habituals condicionants tècnics.

Aquest tipus de bigues empra la quantitat mínima de material per aconseguir un disseny refinat i lleuger. Optimitza les altures de les edificacions, el nombre de bigues i de pilars, els fonaments, i altres condicionants físics. D'aquesta manera aconsegueix reduir la quantitat d'acer en forjats d'oficines a menys de 30 quilos per metre quadrat.

La disminució del pes i de l'altura, l'optimització dels talls, així com la reducció de la longitud de les soldadures disminueixen considerablement el cost de les obres.

La biga 'Angelina' deixa plena llibertat al disseny ia la imaginació superant els habituals condicionants tècnics.

La nova gamma de bigues ArcelorMittal s'integra amb facilitat tot tipus de conductes necessaris en els seus alvèols i fins i tot conductes de ventilació rectangulars de grans dimensions (0,6 m x 0,4 m). Una fàcil fabricació garanteix el lliurament just a temps en obra, i la rapidesa i la facilitat de muntatge asseguren unes obres més flexibles, econòmiques i segures

La gamma de bigues 'Angelina' representa una nova forma d'integrar disseny i funcionalitat
La gamma de bigues 'Angelina' representa una nova forma d'integrar disseny i funcionalitat.

Adaptades a totes les exigències

Fabricada a partir de perfils H o I amb un tall longitudinal en l'ànima seguint una línia sinusoïdal i les dues parts en T desfasen i solden, la biga 'Angelina' té un cant igual a 1,5 vegades el cant del perfil d'origen . En realitat, a partir d'un o dos perfils de base, les bigues 'Angelina' ofereixen una multitud de configuracions diferents que afecten a la distribució, forma dels alvèols i distància entre ells.

Aquest mètode de fabricació permet un ajust precís del cant de la biga i redueix pèrdues durant la fabricació. Per satisfer tots els seus requisits, estan igualment disponibles prèvia, operacions d'acabat específiques com el corbat, el contrafletxa o la fabricació de bigues híbrides.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    05/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)22-24 octubre Sevilla27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis