Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Reynaers Aluminium en Construmat 2007

Reynaers Aluminium a Construmat 2007

18/07/2007

18 juliol 2007

Imagen
Reynaers Aluminium, proveïdor de sistemes d'alumini d'alta qualitat, va presentar les seves últimes novetats en Construmat 2007 a més de la seva nova identitat visual.

Reynaers Aluminium va estrenar nou disseny de stand en Construmat 2007 en el qual ja podia veure's per primera vegada la nova identitat corporativa. Aquesta nova imatge va obtenir una excel·lent acceptació per part dels visitants que van coincidir a afirmar que es tractava d'un important canvi que reflectia la posició de Reynaers al mercat actual de l'alumini a Espanya i Europa.

En el stand, d'aspecte futurista i innovador, tant el mercat domèstic com el món del prescriptor van trobar avançats sistemes per a portes i finestres, corredisses, sistemes complementaris, verandas, etc. Les solucions per a murs cortina, protecció solar i domòtica van ser sens dubte els sistemes que més van cridar l'atenció dels visitants. Per exemple, va destacar la corredissa elevable CP 155 / CP 155 LS, un sistema d'alta gamma amb trencament de pont tèrmic i que, a més de les seves elevades prestacions, aïllament i seguretat, incorporava un sofisticat sistema automàtic de tancament, obertura i elevació que atreia especialment l'atenció. El mur cortina CW 86 SG, que a més d'integrar plaques solars fotovoltaiques, mostrava una finestra d'obertura paral·lela i una finestra proyectant ambdues motoritzades i en la part superior de la façana el sistema de protecció solar BS 100 també motoritzat que permet inclinar les llepis en la posició correcta per a una eficient protecció de la llum solar. A més de la completa gamma de sistemes per a portes i finestres, van destacar principalment el CS 86 HI, un nou sistema amb perfils de tres càmeres amb noves platines d'aïllament d'estructura esquelètica que aconsegueix valors Uf per sota d'1.5 W/m2K el que converteix a aquest sistema en l'energèticament més eficient en la seva categoria, i la CS 77 BP antibala per les seves dimensions i robustesa. També cal destacar la mostra de corredissa CP 50-GA, un sistema monorraíl integrat entre parets per a finestra i/o balconera, que ofereix un acabat de gran qualitat i uns valors d'aïllament òptims. Va cridar l'atenció també el nou sistema Ressò System 50, una de les ultimes novetats de Reynaers que destaca pel seu alt aïllament tèrmic, la rapidesa de fabricació i la seva relació qualitat/preu però que es caracteritza per incorporar uns perfils de recobriment addicionals d'acabat en obra que van tenir una excel·lent acceptació.

Sense perdre de vista el seu compromís amb l'arquitectura i la construcció sostenible, Reynaers va presentar una maqueta del Mòdul Habitable XXI, un innovador concepte d'habitatge que incorpora els avanços tecnològics vius i sostenibles. Aquest concepte ha estat desenvolupat per Crivillers i Arquitectes Associats, S.L. i Reynaers col·labora amb el seu sistema de murs cortina CW 50 en l'apartat de tancaments d'alumini.

Empreses o entitats relacionades

Reynaers Aluminium, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis