Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las novedades de Genera 2007 incluyen módulos fotovoltaicos de última generación, avances en la monitorización de sistemas y nuevos motores de cogeneración

Les novetats de Genera 2007 inclouen mòduls fotovoltaics d'última generació, avenços en la monitorització de sistemes i nous motors de cogeneració

19/02/2007

19 febrer 2007

Genera 2007, Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, serà l'escenari de presentació de les principals novetats del sector energètic entre els dies 28 de febrer i 2 de març al pavelló 5 de la Fira de Madrid. Una edició que, de forma paral·lela al progressiu desenvolupament sectorial, ha duplicat la seva oferta expositiva, amb la participació d'un total de 500 companyies, directes i representades.
La majoria de les innovacions que es podran veure a la fira pertanyen al sector de l'energia solar, que s'ha vist notablement impulsat després de l'aprovació al març de l'any passat del Codi Tècnic de l'Edificació pel qual tots els edificis de nova construcció estan obligats a incorporar plaques solars. Els fabricants han invertit els seus esforços a investigar en aquest camp i presentaran les últimes innovacions en sistemes i tecnologies que permeten una major eficiència energètica i promouen l'estalvi. Fora de l'àmbit de l'energia solar també es presentaran novetats interessants com l'aplicació de les últimes tecnologies als sistemes de monitorització, la utilització de materials més resistents a les vàlvules d'equilibrat o la modernització dels motors de generació i de cogeneració.
La signatura Solar PST exhibirà a la sala l'únic equip solar termodinàmic que gràcies al seu disseny pot ser instal lat en pisos i apartaments que disposen d'espais molt reduïts. El termo amb capacitat per a 200 litres d'aigua calenta està preparat per ser penjat a la paret, el que permet aprofitar l'espai que queda lliure per sota per col·locar un altre electrodomèstic. A més el panell solar que alimenta l'equip és d'una mida molt petit i pot funcionar amb radiació solar indirecta, la qual cosa també facilita la seva col·locació a l'edifici. D'aquesta manera la companyia esmena el problema que suposa la falta d'espai per a les instal·lacions de qualsevol tipus de sistema d'energia solar.
Una altra de les novetats destacades són els sistemes avançats per a monitoritzar instal·lacions. L'empresa Satel ha desenvolupat un nou dispositiu d'administració remot sota el nom de Sennet Solar, que captura els paràmetres de producció, sensors de temperatura i radiació en plantes fotovoltaiques i gestiona les alarmes i imatges associades als dispositius de vigilància Industrial. Tota aquesta informació es transmet a través de GSM / GPRS a un servidor central al qual poden accedir a través d'Internet els usuaris autoritzats. En la mateixa línia, Conergy presentarà el seu sistema Sunreader que detecta automàticament avaries que puguin disminuir el rendiment comunicant mitjançant avisos per SMS, correu electrònic i / o fax. Per la seva banda, Diprotech-GreenPowerMonitor mostrarà una solució integral aplicable a sistemes d'energia fotovoltaica, tèrmica i eòlica, que permet la personalització en els paràmetres que es volen monitoritzar a través del servidor, gestiona les instal lacions i alarmes en temps real i incorpora una àmplia gamma de displays per a la monitorització "in situ".
L'empresa Aplicacions Solars Apolo ha treballat en la integració dels sistemes de captació solar a l'arquitectura dels edificis i presentarà en el certamen els seus col·lectors de tub de buit amb tecnologia aeroespacial que es diferencien dels que s'estan comercialitzant actualment en el mercat per la seva alta resistència mecànica. La seva tecnologia punta els permet ser utilitzats en zones amb temperatures extremes i el seu tub directe pot ser col locat en qualsevol posició ja que la seva instal lació no requereix cap inclinació, permetent la seva integració en l'estructura arquitectònica. Aquesta companyia també presentarà uns panells fotovoltaics de doble vidre, que poden integrar-se en lluernaris, claraboies, finestrals i façanes, llocs on cal deixar passar la llum del sol i alhora obtenir producció d'energia elèctrica, respectant l'estètica dels edificis.
El grup d'empreses SolarWorld AG, que s'ha convertit en una de les companyies més grans del món després de la compra de la divisió fotovoltaica de Shell, presentarà entre altres productes les estructures Sunfix per horts solars fetes d'alumini, completament modulables i que s'adapten perfectament al terreny evitant als usuaris moviments de terra o un altre tipus d'obres de major envergadura. Per la seva banda Sigma ha desenvolupat uns panells solars d'última tecnologia que contribueixen a evitar el sobreescalfament i ofereixen protecció contra les gelades. Aquests tenen més durada gràcies al líquid tèrmic SI-P90, la qual cosa també fa possible el funcionament del sistema solar en temperatures que van des dels -20 º fins als +165 º centígrads.
A la fira també s'exhibiran els mòduls fotovoltaics d'última generació. Grup solar presentarà el seu "mòdul fotovoltaic Gruposolar GS60156M" amb un laminador automatitzat que garanteix el seu màxim rendiment i Enerpoint aposta pel Thin Film Sharp, que redueix l'ús del silici. Aquest últim expositor també representarà a Genera a la firma nord-americana Advent Solar, i mostrarà en el seu nom els seus nous mòduls fotovoltaics, el punt fort resideix en la superfície de la cel que es troba totalment disponible, el que optimitza la seva eficiència i millora la seva estètica. L'empresa Sole ha desenvolupat uns mòduls monocristalins la tecnologia està enfocada a aconseguir una major eficiència. Així mateix, Suports solars presentarà el nou seguidor solar Alter-S100, que permet augmentar en un 33% la producció de qualsevol mòdul fotovoltaic respecte a una instal lació fixa. L'empresa grega Calpak també ha enfocat la seva tecnologia a l'estalvi d'energia amb un nou producte anomenat Calpak VTN. Es tracta d'un captador amb tubs de buit i reflector parabòlic CPC, capaç de produir aigua calenta tot l'any utilitzant poca radiació solar.
Pel que fa a les solucions de generació i cogeneració, GE Energy Jenbacher ha desenvolupat els seus nous models de motors J412S i J416S amb tecnologia d'encesa millorada, alt grau de precisió en el control de combustió, major eficiència mecànica i flexibilitat en l'ús de combustibles. MTU Friedrichshafen GMBH conjuntament amb el seu distribuïdor a Espanya Casli mostrarà el seu motor de gas natural 8V4000L61 de la sèrie 4000 com a mòdul de cogeneració de 750kWel així com la seva nova gamma de motors dièsel per a generació elèctrica estàndard. Atall es presenta al saló amb la seva nova gamma de vàlvules d'equilibrat hidràulic Oventrop que es diferencien de les tradicionals perquè aguanten temperatures de fins a 150 º, pel que són idònies per a tots els sistemes de calefacció i refrigeració. El treball de Batec Solar ha donat com a fruit la nova Tira de Coure Absorbent Patentada CuStrip que té una superfície resistent a la corrosió i combina un bon rendiment amb una producció flexible quant a longitud i alçada.
La Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient es celebrarà de manera paral·lela a Climatització, Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració - que es desenvoluparà del 28 de febrer al 3 de març. La coincidència de les dues fires respon a les sinergies existents entre els respectius sectors i persegueix captar l'atenció de tots els professionals implicats en aquests àmbits.

Empreses o entitats relacionades

Genera - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

    Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

  • Electro portátiles 18V

    Electro portátiles 18V

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    30/07/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    25/07/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain22-24 octubre Sevilla

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis