Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispalyt nombra nuevo presidente para el bienio 2006-2007

Hispalyt nomena nou president per al bienni 2006-2007

01/03/2006

Miguel Ángel Iturralde substitueix Antonio Aguilera al capdavant de l'Associació.

L'Assemblea General de Hispalyt, Associació Espanyola de Fabricants de Maons i teules d'argila cuita , ha nomenat Miguel Ángel Iturralde com a nou president de l'organització en substitució d'Antonio Aguilera, president de Hispalyt durant els últims quatre anys. Actualment, Miguel Ángel Iturralde és gerent de la companyia Bòbila Iturralde.
El nou President de Hispalyt és Llicenciat en Ciències Empresarials per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials-EST de Sant Sebastià i pràcticament tota la seva vida professional l'ha dedicat a l'empresa familiar Bòbila Iturralde, situada a Tudela (Navarra). Actualment, la companyia ja ha arribat a la cinquena generació i la seva creació data de 1857.
Així mateix, l'Assemblea de Hispalyt reconèixer la tasca realitzada al capdavant de la mateixa per l'anterior president, Antonio Aguilera, que, durant els últims anys, ha promogut nombroses actuacions amb l'objectiu d'impulsar la cultura de la qualitat, incrementar les inversions en Investigació i Desenvolupament per al llançament de nous productes i, per descomptat, el compromís amb la sostenibilitat mediambiental.

Miguel A. Iturralde
Miguel A. Iturralde
Els reptes de futur de Hispalyt
El nou president ha destacat que la seva tasca al capdavant de l'organització es caracteritzarà per una política continuista respecte a l'anterior president, tal com és desig de la gran majoria d'associats. En aquest sentit, Iturralde ha manifestat que "en la nova etapa volem consolidar la competitivitat d'un sector industrial que és tradicional dins de l'economia espanyola i que ofereix grans oportunitats si sabem prioritzar les polítiques de qualitat i d'inversió en R + D, per donar resposta a les noves demandes socials ".
Hispalyt agrupa unes 270 empreses que, el 2004, van produir 27 milions de tones i van obtenir un volum de negoci conjunt de 1.200 milions d'euros, fet que suposa un 95% de la producció total del sector. Les companyies associades a Hispalyt disposen de 12.500 llocs de treball directes i 46.600 indirectes.

Les empreses associades a Hispalyt s'organitzen en 7 seccions que abasten les diferents famílies de productes ceràmics: Llambordes, Cara Vista, Consorci Termoarcilla, Forjats, Envans i Murs, Taulers i, finalment, Texas.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis