Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Powerscreen informa en Smopyc 2014 de su red de distribución en España y de sus últimos productos

Powerscreen informa en Smopyc 2014 de la seva xarxa de distribució a Espanya i dels seus últims productes

22/04/2014

22 d'abril de 2014

Powerscreen, un dels principals proveïdors del món d'equips mòbils de trituración i garbellat, va muntar en Smopyc 2014 un atractiu i modern stand informatiu en el qual va acollir a nombrosos clients i professionals del sector. En ell va donar a conèixer la xarxa de distribució amb la qual explica a Espanya i que actualment està conformada per cinc empreses: Interveira (Galícia, Astúries, La Rioja i nord de Castella-Lleó), Mactryl (Cantàbria, País Basc, Navarra, Aragó, Balears i Catalunya), Ibertra (Madrid, sud de Castella-Lleó i nord de Castella-la Manxa), Carmaq (Comunitat Valenciana, Extremadura, Andalusia, Murcia i sud de Castella-la Manxa) i Intertrack & Expormac (Canàries).

Stand de Powerscreen en Smopyc 2014
Stand de Powerscreen en Smopyc 2014.

A més, va informar als visitants sobre la seva gamma d'equips mòbils de trituración i garbellat, incloses novetats molt recents com el sedàs Warrior 2100 que mostra nivells superiors de funcionament quant a productivitat, eficiència i temps d'activitat. Aquest equip introdueix per primera vegada el sistema d'accionament de triple eix en la categoria de 4,88 m x 1,52 m (16' x 5').

A causa de l'extrema acceleració de garbellat, el sedàs Warrior 2100 presenta millors capacitats que les rivals de la seva classe, especialment en les aplicacions de precribado. Amb amplituds i acceleracions superiors a 16 mm i 6 g respectivament, el sedàs de triple eix Warrior 2100 és més productiva en l'eliminació i separació de materials d'argila que qualsevol de les rivals de la seva classe.

El sedàs Warrior 2100 desplega una excel·lent mobilitat amb un sistema d'erugues de dues velocitats subministrat de sèrie. La manera d'alta velocitat es millora amb l'acceleració automàtica de la velocitat del motor que fa que el sedàs Warrior 2100 sigui la màquina amb erugues més ràpida en la seva gamma.

El sedàs Warrior 2100 es pot equipar amb un Tier 3 / Stage IIIA Caterpillar C4.4 ATAAC – motor diésel de 4 cilindres amb una potència de 90 kW (120 hp) a 1800 rpm, o un Tier 4i / Stage IIIB Caterpillar C4.4 - motor diésel de 4 cilindres amb una potència de 98 kW (131 hp) a 1800 rpm.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    05/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefavePiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)22-24 octubre Sevilla

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis