Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imer Distribución de Maquinaria sigue ampliando su catálogo de soluciones

Imer Distribució de Maquinària segueix ampliant el seu catàleg de solucions

22/04/2014

22 d'abril de 2014

Imer Distribució de Maquinària va mostrar en Smopyc 2014 les últimes incorporacions a la seva gamma de productes, destacant la nova línia de generadors, els martells pneumàtics MAC3 i els anivellis làser Futech.

A través del fabricant francès Worms Entreprises, Imer Group pot oferir ja als seus clients una completa oferta de generadors tubulars i amb carrosseria insonoritzada per atendre aplicacions de subministrament elèctric. En el stand d'Imer Distribució de Maquinària en Smopyc es van poder veure alguns exemples, com el generador portàtil Access 3400, de 3,3 KVAS, o el també generador portàtil Expert 5010 X, de 5,4 KVAS. En tots els casos els grups electrògens ja estaven personalitzats amb el color verd corporatiu d'Imer Group.

Nous generadors en el stand d'Imer Distribució de Maquinària
Nous generadors en el stand d'Imer Distribució de Maquinària.
Imer Distribució de Maquinària també ha afegit recentment al seu catàleg la gamma de martells pneumàtics picadores, destrossadors i cinceladores del fabricant francès MAC3, una empresa de recent creació però en la qual estan implicats professionals que acumulen desenes d'anys d'experiència en el sector de l'aire comprimit. La gamma es compon de martells destrossadors estàndard de fins a 40 kg, martells amb sistema d'amortiment de fins a 25 kg, martells picadores de fins a 13 kg i martells cinceladores de fins a 7 kg.

Com a tercera gran novetat en el stand va destacar la nova línia de nivells làser Futech, de la qual es van poder veure en la fira diferents versions destinades a oferir mesuraments precisos i adaptades a cada aplicació.

L'oferta expositiva d'Imer Distribució de Maquinària es va completar amb altres productes ja ben coneguts en la gamma d'aquesta empresa com els compressors portàtils i els martells hidràulics Rotair, els equips de compactació lleugera Mikasa, els vibradors per a formigó LAE, les plataformes elevadores Imer Access o els equips de chorreo de sorra Air Comprimeix France.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    05/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefavePiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)22-24 octubre Sevilla

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis