Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquinza no faltó a su cita habitual con la feria Smopyc

Maquinza no va faltar a la seva cita habitual amb la fira Smopyc

21/04/2014

21 d'abril de 2014

Com és habitual, Maquinza, empresa especialitzada des de l'any 1980 en la venda, lloguer i reparació de maquinària d'obra pública, construcció, indústria i agricultura, va tornar a acudir a la fira Smopyc, mostrant en la seva stand alguns dels productes de les seves signatures representades.

De la gamma Doosan va destacar la presència de la pala carregadora de rodes DL450, la qual ofereix una productivitat excel·lent gràcies a la seva gran força d'embranzida, la qual cosa permet treballar amb els materials més durs. D'altra banda, la seva elevada potència de tracció l'habilita per a una penetració senzilla en sitges de materials. Amb el seu poderós sistema hidràulic, l'operador treballa amb rapidesa i potència. La transmissió automàtica suavitza el maneig i s'optimitza les relacions de canvi, evitant sacsejades, així com maximitzant el confort per a l'operador.

De la línia de miniexcavadoras Takeuchi, Maquinza va exposar el model TB 215R, una màquina d'amb prou feines 1.500 kg que gaudeix de sistema d'eixamplament de cadenes per poder passar per portes (980 mm) i guanyar en estabilitat quan excava (1.300 mm). Pot aconseguir profunditats d'excavació de fins a 2.375 mm.

Stand de Maquinza en Smopyc 2014
Stand de Maquinza en Smopyc 2014.
De la marca Manitou, Maquinza va exposar un dels seus manipuladors telescòpics MT per a les tasques de construcció. El fabricant francès compta amb una completa gamma d'aquests equips per a la manipulació, càrrega o col·locació de materials, amb capacitats de càrrega de 2 a 21 tones i altures d'elevació de 4 a 18 m.

En el stand també va haver-hi espai per a un corró monocilíndrico destinat a la compactació de terres Hamm 3307, així com para diferents versions de martells hidràulics i per a una plataforma elèctrica de tijera 10RS de JLG, capaç d'aconseguir els 9,75 m d'altura de treball (amplària d'1,22 m).

En Smopyc 2014 també va haver-hi espai per una altra de les empreses del Grup Maquinza, Hidra - Maq, la qual atresora una llarga experiència en la venda, manteniment, recanvis i reparació de motors i bombes hidràuliques.

Stand d'Hidra-Maq en Smopyc 2014
Stand d'Hidra-Maq en Smopyc 2014.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    05/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefavePiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)22-24 octubre Sevilla

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis