Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los fabricantes de Hispalyt apuestan por Cevisama 2014

Els fabricants d'Hispalyt aposten per Cevisama 2014

20/02/2014

20 de febrer de 2014

Un any més, un bon nombre d'empreses associades a Hispalyt, Associació Espanyola de Fabricants de Maons i Teules d'Argila Cuita, han estat presents en la fira Cevisama, que s'ha celebrat de l'11 al 14 de febrer, a la ciutat de València.

La 32ª edició del Saló Internacional de la Ceràmica per a Arquitectura, Equipaments de Bany i Cuina, Pedra Natural, Matèries Primeres, Esmalts i Colors, Fregides i Maquinària (Cevisama) ha comptat amb un total de 697 signatures expositores (enfront de les 673 de l'any passat), i ha estat inaugurada pel Príncep d'Astúries, Felipe de Borbó, que va estar acompanyat pel ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, el president de la Generalitat, Alberto Fabra i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, entre altres dirigents polítics i representants del sector empresarial. El príncep Felipe es va mostrar “sorprès amb els dissenys i sobretot amb les textures del sector ceràmic”, segons ha explicat el president de la Generalitat, Alberto Fabra.

Dia del Maó en Cevisama
Dia del Maó en Cevisama.
Aquest any Cevisama ha coincidit amb les fires Maderalia, Habitat i Fimma, les quatre fires que s'integren en ‘Ens veiem a València 2014’, fet que ha suposat un notable increment dels visitants, mantenint el perfil de comprador estranger, la qual cosa suscita l'interès de les empreses del sector que disposen de productes amb possibilitats d'exportació, com les teules, els paviments o els panells per a façana ventilada. Els visitants compradors procedeixen de 52 mercats considerats claus per les empreses expositores, entre ells, Àfrica subsahariana, Magrib, Llatinoamèrica, Europa de l'Est, Orient Mitjà i Unió Europea.

Quant a empreses del sector de ceràmica estructural es refereix, els fabricants de teules Germans Díaz Rodó (HDR), Ceràmica El Mazarrón, Ceràmica L'Oliva, Ceràmica L'Escandella, Texas Borja i Texas Cobert, van exposar els seus productes en el Nivell 2 Pavelló 3 de la Fira. Per la seva banda, els fabricants de paviments o panells per a façana ventilada que van exposar els seus productes en la Fira de Cevisama han estat Ceràmica Major, Gresmanc Internacional, Cehimosa i Ceràmiques Calaf.

El Gremi de Rajolers de la Comunitat Valenciana va estar també present en el Nivell 2 Pavelló 3 de la Fira de Cevisama, amb un stand en el qual, a més de comptar amb mostres de materials ceràmics, disposava d'informació tècnica gratuïta sobre els productes ceràmics i sistemes constructius com Silensis, parets de maó d'alt aïllament acústic, o Structura, façanes autoportantes i ventilades amb maó cara vista. Entre aquesta documentació es trobava el DVD Silensis, que recull tota la informació tècnica disponible sobre els materials de ceràmica estructural: Catàleg de Solucions Ceràmiques per al compliment del CTE, Eina Silensis de càlcul acústic d'edificis, Manual d'execució de fàbriques de maó per revestir, Fullets Silensis, video de col·locació Silensis, etc.

El 12 de febrer va tenir lloc a més el ja tradicional Dia del Maó, que ve organitzant el Gremi de Rajolers de la Comunitat Valenciana any rere any des de 1960 en el marc de la Fira Cevisama.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis