Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schüco fomenta el ahorro de energía y el aumento del confort
Presentació de les seves últimes solucions constructives

Schüco fomenta l'estalvi d'energia i l'augment del confort

Redacció Interempresas13/12/2013

Schüco, especialista en envolupants d'avantguarda, en la seva contínua cerca per noves alternatives que millorin les prestacions als edificis, presenta al nostre país les seves noves solucions constructives, que destaquen per l'estalvi d'energia i l'augment del confort. Estem parlant de les portes corredisses Schüco ASS 77 PD.HI i de les finestres Schüco AWS amb tecnologia SimplySmart amb les quals aquest fabricant, una vegada més, reafirma la seva posició com a referent en innovació.

Portes corredisses Schüco ASS 77 PD.HI

El disseny panoràmic amb perfils esvelts de les portes corredisses amb llum crea una vista atractiva i permeten audaços dissenys. La nova porta corredissa Schüco AS 77 PD.HI (sistema de corredisses d'alumini amb una profunditat bàsica de 77 mm) és sinònim d'un excel·lent aïllament tèrmic i màxima transparència i confort. Guanyador del Premi iF 2012 de disseny per a productes innovadors i el “millor dels millors” dels premis Reddot design 2012, el seu impressionant disseny panoràmic ha estat pensat per aprimar tant l'amplària del perfil de la fulla en la secció de l'enclavament com del marc exterior ocult en l'estructura de l'edifici, amb la qual s'integra completament.

Porta corredissa Schüco ASS 77 PD.HI
Porta corredissa Schüco ASS 77 PD.HI.

El nou sistema de corredisses Schüco ASS 77 PD.HI es caracteritza pel mínim ample de vista del seu perfil en la secció central, menys de 30 mm. L'absoluta lluminositat, no obstant això, procedeix del marc de la fulla, que pot ocultar-se en tres costats gràcies a la nova tecnologia d'ajustos mecànics. Això significa que les ‘parets de cristall’ no sofreixen una amplària invasiva del perfil de les fulles pel que s'obté una panoràmica sense obstacles.

El sistema Schüco ASS 77 PD.HI compta amb un valor d'aïllament tèrmic d'Uw=1.0 W/m2K. La porta panoràmica sense tiradors es pot obrir, tancar i bloquejar tocant un botó del panell de control extern. Existeix l'opció de realitzar aquestes operacions per control remot. Sota demanda, es pot integrar una unitat de control d'accés mitjançant empremta digital en el marc extern perquè un grup de persones autoritzat sempre pugui accedir a l'habitatge, quan les portes estan tancades.

S'ha integrat un nou motor i sistema de bloqueig, ocults en el perfil, aconseguint desplaçar una fulla de fins a 500 kg de manera ràpida i silenciosa. Les fulles poden acomodar espessors de vidre de fins a 60 mm. Es llisquen sobre innovadors carrils que s'ancoren en el llindar del sòl per a un fàcil accés. L'amplària màxima de fulla possible és 3.200 mm i l'altura 3.500 mm. Existeix una àmplia varietat d'obertures gràcies al seu marc exterior de doble adreça.

Finestres Schüco AWS amb tecnologia SimplySmart

En resposta a l'afirmació que l'eficiència energètica jugarà un paper decisiu en l'arquitectura sostenible del futur, Schüco presenta el sistema de finestra Schüco AWS 90 BS.SI amb un elevat aïllament tèrmic que optimitza la profunditat bàsica del nucli d'aïllament tèrmic de la finestra Schüco AWS 75.si, que ha aconseguit un valor Uf d'1.2 W/m2K. Per Schüco, l'eficiència energètica es veurà complementada per l'ús creixent de matèries primeres renovables, on l'empresa destaca amb el nou sistema de finestres verdes AWS 90.si. Gràcies a l'ocupació de materials innovadors i ecològics, Schüco contribueix a conservar els recursos de combustibles fòssils.

Amb la nova tecnologia SimplySmart, aquest proveïdor de sistemes amb seu en Bielefeld, també ofereix a les seves fabricadores solucions econòmiques per estalviar temps, i una planificació, fabricació i instal·lació més simple i confiable.

Les noves tecnologies Schüco SimplySmart uneixen innovació en els processos de fabricació del metall. La nova generació del sistema d'herrajes Schüco AvanTec SimplySmart mereix aquí un esment especial ja que és el primer herraje ocult del món amb un angle d'obertura de 180°. Aquesta nova solució modular d'accessoris també compta amb una seqüència d'instal·lació intuïtiva, flexible i sense necessitat d'eines, i components que han integrat funcions amb un marge d'error. D'altra banda, les optimitzacions de SimplySmart redueixen significativament el temps de processament dels sistemes de finestres AWS Schüco pel que fa als procediments crítics quan s'instal·la la junta de centre i l'acristalamiento aïllant.

Nova junta central i aïllament del galce amb tecnologia SimplySmart

La seva nova junta central contínua, realitzada en cautxú pur microcelular i amb una geometria que permet adaptar-se a aquesta àrea d'aplicació, assegura la facilitat d'instal·lació, un alt nivell d'estanqueïtat del sistema i una reducció del temps de processament. La seva tecnologia innovadora, desenvolupada específicament amb una peça esquinera multifuncional que està clipada sota la junta contínua, garanteix a llarg termini l'òptima col·locació en la cantonada.

Nova junta central contínua de Schüco
Nova junta central contínua de Schüco.

A fi d'accelerar i simplificar la instal·lació de l'aïllament del galce especialment en les cantonades, Schüco ofereix noves terminacions modelades que també serveixen com a espaiadors per als ponts del galce. Amb això s'elimina el procés manual que malgastava temps a tallar la longitud dels extrems modelats. D'altra banda, nous orificis faciliten la instal·lació dels calzos. Aquestes dues noves tecnologies SimplySmart permeten un estalvi de temps proper al 10% en la instal·lació d'una finestra.

Schüco AvanTec SimplySmart

Schüco AvanTec SimplySmart senti les bases d'una nova generació d'herrajes mecànics, d'obertura interior que unifica disseny, versatilitat i instal·lació intel·ligent. A part de permetre un procés d'instal·lació flexible i sense eines, destaca especialment pel seu disseny integrat per components d'herrajes ocults i pesos de fulla de fins a 250 kg per a una obertura batent i 200 kg per a obertura oscil·lobatent. Les unitats funcionals ocultes, com la frontissa pivotante, el compàs o els punts de tancament, s'instal·len en el marc de ventilació sense necessitat d'eines. Això és possible mitjançant l'ús de nova tecnologia tipus clip, que permet que els components accessoris s'instal·lin directament en la ranura del perfil de Schüco des de l'exterior – sense cantonades obertes.

A més, Schüco ha canviat la geometria de l'últim punt dels components de connexió. Les zones de tolerància fan més fàcil annexionar la barra de tancament i compensar qualsevol error de cort. Finalment, la seqüència d'instal·lació és ara més flexible. El mètode que utilitza l'herraje Schüco AvanTec SimplySmart és instal·lar primer totes les peces funcionals, com la frontissa pivotante o el compàs, després la barra de tancament falleba seguida pels components de tancament. L'elecció del punt d'inici és flexible. D'aquesta forma, Schüco simplifica la fabricació i redueix la complexitat de la instal·lació dels components.

Empreses o entitats relacionades

Schüco Iberia, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAAsefaveRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis