Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SCS se posiciona también como espacio promotor de la gestión de los inmuebles

SCS es posiciona també com a espai promotor de la gestió dels immobles

03/12/2013

3 de desembre de 2013

En el marc de la I Setmana Internacional de la Construcció i Rehabilitació Eficient, Sicre – integrat per SCS (Saló Internacional de Solucions per a la Construcció Sostenible) i Veteco (Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado), organitzada per Ifema i que es desenvoluparà els dies 7 al 10 de maig de 2014, en la Fira de Madrid, es va a desenvolupar l'I Congrés Iberoamericà de Facility Managers, Cifmers, que abordarà des d'un punt de vista professional les principals àrees que integren l'activitat dels gestors d'immobles i els seus serveis associats.

Després de la construcció i/o rehabilitació, la gestió eficient dels immobles en consums, inversions…, des de l'àmbit residencial, fins a l'industrial, passant pel sector terciari, té un paper fonamental. Per això, SCS es fa ressò d'aquesta important funció, la gestió dels immobles, després de la reforma i rehabilitació, i SCS serà un espai comercial ideal per a totes aquelles empreses que tinguin noves solucions que presentar al mercat, tant nacional com a internacional.

I Setmana Internacional de la Construcció (2012)
I Setmana Internacional de la Construcció (2012).
El congrés Cifmers, que tindrà lloc el 8 i 9 de maig de 2014, compte ja amb el suport de totes les grans associacions i organitzacions nacionals i internacionals del sector, així com per moltes altres relacionades amb el mateix i que han trobat al congrés una font de coneixement per millorar la seva activitat.

Amb l'objecte d'il·lustrar l'abast global i la importància de l'activitat del Facility Manager i de conèixer les millors pràctiques implantades en la gestió dels seus actius i serveis, Cifmers comptarà amb més de 40 ponents de 24 països, principals responsables de les diferents àrees del FM de les empreses més importants a nivell internacional de la regió iberoamericana.

Sota el format de multiconferencia, i seguida d'una taula rodona, els ponents exposaran primer i després debatran al costat d'un moderador sobre cadascun dels sis mòduls en què s'estructura el congrés: workplace, tecnologia i eines, energia i sostenibilitat, property i Real Estigues, provisió de serveis i finalment certificacions personals i futur del FM. Amb aquest abast, es garanteix un contingut complet i de gran valor per al professional, treballi on treballi a l'entorn de FM.

El congrés Cifmers es complementarà amb fòrums, activitats de recerca i col·laboració i un espai físic dins del saló SCS (pavellons 3 i 5 de la Fira de Madrid, amb les últimes novetats de l'entorn de les oficines. Es van a organitzar diversos fòrums sectorials específics i reunions de treball amb professionals sobre el sector públic, el món de l'educació i les associacions de professionals a les quals es pot afiliar un Facility Manager. La intenció principal d'aquestes accions és preparar una agenda de treball global de FM als països iberoamericans i la seva relació amb la resta del món.

‘Dones en FM’ va a ser una mini conferència i unes taules de treball amb dones relacionades amb el Facility Management, on les responsables de fòrums similars de països llatinoamericans compartiran experiències amb altres d'Europa i de la resta del món.

L'Espai NOW, New Office World, dirigit per l'estudi de Rafael de la Falç, consistirà en una oficina i 200 m2 construïda dins del pavelló on se celebra SCS (Saló de Solucions per a la Construcció Sostenible) on es van a mostrar els últims avanços o novetats, però disponibles ‘ara’, sobre aspectes relacionats amb l'oficina tals com, mobiliari, il·luminació, señalética, tecnologia, monitoratge, seguretat, accessos i un llarg, etc. Aquest espai serà un aparador de noves solucions i productes que podran ajudar als Facility Managers en el desenvolupament de la seva activitat.

A més de poder assistir al congrés presencial a Madrid, Cifmers comptarà amb una potent plataforma online que permetrà seguir totes les activitats en temps real. Això permetrà participar i compartir l'experiència des de qualsevol part del món, no només des dels països d'Iberoamèrica. L'oferir traducció simultània en castellà, portuguès i anglès garanteix la cobertura i accés global per qualsevol Facility Manager des de qualsevol part del món, fent el congrés més internacional si cap.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

AsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis