Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrega de Premios del VIII Concurso del Aula Cerámica Hispalyt
Premis en la categoria de façanes ceràmiques

Lliurament de Premis del VIII Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt

Redacció Interempresas28/10/2013

L'acte de lliurament de premis als guanyadors del VIII Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt en la seva categoria de façanes ceràmiques va tenir lloc el 22 d'octubre a les 12:30 h. a la Sala de Juntes de l'Etsam (UPM). Els guanyadors van rebre els seus premis de la mà del director de l'Escola d'Arquitectura, Luis Maldonado, José Ignacio Linazasoro i Enrique Sanz, com a director i sotsdirector de l'Aula Ceràmica Hispalyt, i per Fernando Palau i Elena Santiago, president de la Secció de Maó Cara Vista i secretària general d'Hispalyt.

L'Aula Ceràmica Hispalyt ha celebrat el lliurament de premis als guanyadors del VIII Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt en la seva categoria de Façanes Ceràmiques. L'acte va tenir lloc el 22 d'octubre, a les 12:30 h. a la Sala de Juntes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Madrid (Etsam-UPM).

Acte de lliurament de Premis VIII Aula Ceràmica Hispalyt

Acte de lliurament de Premis VIII Aula Ceràmica Hispalyt.

El Concurs Aula Ceràmica Hispalyt va consistir en un concurs d'idees per al disseny d'un projecte consistent en el disseny d'un espai de meditació en el cementiri oriental de Malmö, Suècia. La Fallada del Jurado i posterior obertura de repliques va tenir lloc el passat 26 de juny a la seu de la Secretaria de l'Aula Ceràmica Hispalyt a Madrid.

Els guanyadors van rebre els seus premis de mans del director de l'Escola d'Arquitectura, Luis Maldonado, de José Ignacio Linazasoro i Enrique Sanz com a director i sotsdirector de l'Aula Ceràmica Hispalyt, i de Fernando Palau i Elena Santiago, president de la Secció de Maó Cara Vista i secretària general d'Hispalyt.

El Jurat del VIII Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt va estar compost per José Ignacio Linazasoro, director de l'Aula Ceràmica, els representants de l'Aula Ceràmica Julio Grijalba, José Antonio Martínez Lapeña, Manuel Portaceli, Juan Luis Trillo i Miguel Ángel Alonso; Enrique Sanz, director editorial de Conarquitectura Edicions i sotsdirector de l'Aula Ceràmica Hispalyt, i Fernando Palau, president de la Secció de Maó Cara Vista d'Hispalyt.

Els membres del Jurado van valorar els 88 projectes presentats, i van atorgar els següents premis:

  • Primer Premi (4.000 € i diploma acreditatiu): Lema AA1128 Aida Navarro Redón i Alessandra Luisa Covini.
D'izda. a dcha: Aida Navarro, Luis Maldonado i Alessandra Luisa Covini

D'izda. a dcha: Aida Navarro, Luis Maldonado i Alessandra Luisa Covini.

  • Segundo Premio ex aequo (2.000 € i diploma acreditatiu): Lema Si0007. Alejandro Cejudo Propietàries i Francisco Gómez Pérez.
D'izda. a dta.: José Ignacio Linazasoro, guanyadors Segon Premi ex aequo i Enrique Sanz

D'izda. a dta.: José Ignacio Linazasoro, guanyadors Segon Premi ex aequo i Enrique Sanz.

  • Segundo Premio ex aequo (2.000 € i diploma acreditatiu): Lema JB0000. Marcos Tallis Lerín.
D'izda. a dta.: Fernando Palau, Enrique Sanz i guanyador Segon Premi ex aequo

D'izda. a dta.: Fernando Palau, Enrique Sanz i guanyador Segon Premi ex aequo.

  • Accésit (800 € i diploma acreditatiu): Lema SC0811. Carlos Rodríguez Palacios i Sergio Alarcón Robledo.
D'izda. a dta.: Enrique Sanz, Elena Santiago i guanyadors Accésit

D'izda. a dta.: Enrique Sanz, Elena Santiago i guanyadors Accésit.

  • Accésit (800 € i diploma acreditatiu): Lema 0002CC. Alejandro Frasquet Herraiz.

L'Exposició dels projectes guanyadors i seleccionats, que va ser visitada després de l'acte de lliurament de Premis, va estar situada en l'Hall d'entrada de l'Etsam – UPM des del 14 fins al 25 d'octubre. Aquesta Exposició es traslladarà a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat Sant Pablo CEU (Urbanització Montepríncipe s/n. 28668, Boadilla de la Muntanya, Madrid), on romandrà oberta al públic del 28 d'octubre al 30 de novembre de 2013.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis