Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo sitio web de Reynaers Aluminium
La nova web interactiva de Reynaers Aluminium, amb el seu impactant disseny visual, ofereix una usabilidad excel·lent en qualsevol dispositiu

Nou assetjo web de Reynaers Aluminium

Redacció Interempresas15/10/2013

Reynaers Aluminium, un dels principals proveïdors de sistemes sostenibles d'alumini d'alta qualitat, presenta la seva nova web que ofereix un millor accés als sistemes en alumini d'alta qualitat per a l'arquitectura i la construcció. A la web es proporciona informació detallada dels productes i permet als arquitectes i prescriptores integrar els productes de Reynaers en els seus dissenys de forma ràpida i eficient.

El nou contingut inclou informació, assessorament, i novetats. Els visitants poden accedir a aquest contingut en moviment des del seu smartphone o tablet, i explorar el lloc a través de la seva àmplia i elegant interfície de navegació gràcies a les seves icones de gran grandària. Les imatges a pantalla completa mostren l'aplicació dels productes de l'empresa en diferents projectes, des de finestres i portes, murs cortina, corredisses, proteccions solars, verandas, i sistemes complementaris, tals com a baranes o reixetes de ventilació.

Pantalla principal
Pantalla principal.

Video sobre la nova web de Reynaers Aluminium

Vídeo de Reynaers

Vídeo de Reynaers.

http://www.youtube.com/watch?v=1zfug9drsna&feature=player_embedded

La reputació de Reynaers com a companyia destacada en la indústria no es deu únicament a la seva àmplia cartera de productes d'alumini, sinó també a la seva llarga i considerable experiència. El seu objectiu és ajudar al fet que els arquitectes redefineixin els límits del que és possible gràcies a l'assistència en el disseny o la construcció d'edificis comercials, residències privades, i rehabilitacions.

Aparença de la secció de finestres

Aparença de la secció de finestres.

Nou disseny de web

El nou i impactant disseny visual del website de Reynaers ajuda al fet que els visitants poden decidir més fàcilment la forma en què desitgen aplicar els sistemes d'alumini Reynaers, i a més els ajuda a prendre decisions crucials per satisfer els seus objectius. La nova web ajuda també als professionals de la construcció a generar idees: En la secció ‘Inspiració!’ es presenta als visitants una idea de solucions arquitectòniques per als seus propis projectes. L'usuari final disposa d'àmplia informació sobre els productes de Reynaers, referències d'habitatges, consells de manteniment dels seus tancaments, sostenibilitat i ecologia, entre altres informacions, que li ajudessin a triar el millor sistema per al seu habitatge.

Nova web de Reynaers

Nova web de Reynaers.

En diverses seccions de la web cap la possibilitat de marcar elements com a favorits que facilita les posteriors visites dels usuaris i permet compartir-los amb els seus amics o col·laboradors. Els visitants també poden mantenir-se al tant de les notícies i novetats de la indústria, inscriure's en el butlletí de Reynaers i descarregar còpies gratuïtes de la revista d'arquitectura Report.

Aparença de la secció Inspiració
Aparença de la secció Inspiració.

En la secció per a professionals, la web permet l'accés a l'Extranet de Reynaers, on s'ofereix un major suport tècnic a elaboradors i prescriptores.

Extranet de Reynaers

Extranet de Reynaers.

A més de mostrar els productes i sistemes d'alumini de Reynaers, la web compta amb informació completa i detallada sobre arquitectura, construcció, beneficis i aplicacions de l'alumini, estalvi de costos, sostenibilitat i elaboradors per zones geogràfiques. En cada sistema existeix la possibilitat de descarregar el fullet així com seccions i detalls CAD.

Pàgina de productes de Reynaers
Pàgina de productes de Reynaers.

Empreses o entitats relacionades

Reynaers Aluminium, S.A.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis