Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornadas de visita a Reynaers Aluminium en Duffel
Les instal·lacions d'assaig de Reynaers Aluminium compleixen amb les normes en vigor i són aptes per realitzar assajos homologats

Jornades de visita a Reynaers Aluminium en Duffel

Redacció Interempresas06/09/2013
Durant els últims mesos diversos elaboradors i arquitectes han visitat les instal·lacions centrals de Reynaers Aluminium en Duffel (Bèlgica) on a més dels diversos magatzems, oficines i departaments (amb més de 45.000 m²) es troba el Reynaers Institute.

El Reynaers Institute en Duffel és un centre de coneixement internacional i lloc de trobada per als nostres clients, proveïdors, arquitectes, constructors i empleats. El Reynaers Institute és més que un edificio. És un estat d'ànim i un estímul permanent per posar en pràctica els valors fonamentals com la col·laboració i la innovació. Proporciona un fòrum per a la comunicació internacional i una font d'inspiració per a totes les parts involucrades en el procés de construcció.

Les visites van donar començament en l'exposició, on es van mostrar les principals novetats en tancaments, comentades per personal tècnic de l'empresa i que van comptar amb la presència de la CEO de Reynaers Aluminium, Martine Reynaers.

Alguns dels convidats amb Carles Moliner, Director de Reynaers Aluminium Espanya i Martine Reynaers, CEO de Reynaers Aluminium...
Alguns dels convidats amb Carles Moliner, Director de Reynaers Aluminium Espanya i Martine Reynaers, CEO de Reynaers Aluminium.

El Reynaers Institute alberga un centre de formació on s'organitzen nombrosos cursos i seminaris destinats a transmetre als nostres clients els coneixements i habilitats necessàries que els permetran oferir, al seu torn, un servei de qualitat als seus clients.

Però el cor del Reynaers Institute és sens dubte el centre d'assajos i recerca, amb una superfície de 3000 m², la qual cosa ho converteix en un dels majors centres d'assajos del sector. El centre disposa d'equips per a assajos molt perfeccionats que col·loquen a Reynaers Aluminium com una companyia destacada en innovació de sistemes d'alumini i li asseguren un avantatge al mercat.

Instal·lacions de Reynaers Institute

Instal·lacions de Reynaers Institute.

Entre els nous equips instal·lats, Reynaers Aluminium compta amb nova maquinària d'assaig cíclic i mecànic, una càmera acústica i una nova instal·lació d'assaig per a aire, vent i aigua. Aquesta ampliació ofereix també la possibilitat de donar cabuda a més programes de recerca en el futur i una major capacitat per als assajos de grans projectes pels quals s'han desenvolupat solucions a mesura. Les instal·lacions d'assaig de Reynaers Aluminium compleixen amb les normes en vigor i són aptes per realitzar assajos homologats.

Assaig

Confort

  • Permeabilitat a l'aire, el vent i estanqueïtat a l'aigua.
  • Aïllament acústic.

Sostenibilitat

  • Rendiment energètic en R-Cube.
  • Radiació solar.
  • Prestacions mecàniques.
  • Influències mediambientals i d'envelliment.
  • Proves de resistència i trencament.

Seguretat

  • Protecció.
  • Resistència davant impactes.
R-Cube en l'exterior del Reynaers Institute

R-Cube en l'exterior del Reynaers Institute.

En l'exterior del Reynaers Institute podem trobar el R-Cube, un simulador climàtic giratori, que ha estat desenvolupat per proporcionar tècniques d'anàlisis de les prestacions de murs cortina, finestres i portes que permeten als dissenyadors de tancaments desenvolupar solucions per a la construcció encara més sostenibles, energèticament ificientes i confortables. El R-Cube permet col·locar tancaments exposats a una combinació de diferents condicions de temperatures, pressions atmosfèriques, vent i humitat. Això permet als enginyers i tècnics de Reynaers comparar i avaluar diferents solucions de protecció solar, ventilació natural, tipus de vidre i unions a obra, segons les diferents orientacions de l'edificio.

Exterior del Reynaers Institute

Exterior del Reynaers Institute.

Sense oblidar la instal·lació fotovoltaica que Reynaers Aluminium té sobre els seus magatzems, la major instal·lació fotovoltáica de Bèlgica sobre coberta. Compta amb 3.072 panells solars amb una superfície de 16,000 m² i amb una potència elèctrica anual prevista de 500.000 kWh. Això correspon al consum anual elèctric de 166 habitatges.

Empreses o entitats relacionades

Reynaers Aluminium, S.A.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis