Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispalyt colabora en un video-reportaje sobre productos céramicos de construcción

Hispalyt col·labora en un video-reportatge sobre productes céramicos de construcció

28/06/2013

28 de juny de 2013

El grup de treball de proveïdors europeus de maquinària, materials i serveis d'enginyeria per a la producció de ceràmica i tecnologies relacionades agrupats en la European Ceramic Technology Suppliers (ECTS), ha desenvolupat el video-reportatge Modern Life - Modern Buildings (Vida Moderna – Edificis Moderns), que destaca les virtuts dels materials ceràmics de construcció, com la seva llarga vida útil, el respecte al medi ambient i les seves propietats aïllants, tant a nivell tèrmic com a acústic.

Imatge de video-reportatge 'Modern Life Building'
Imatge de video-reportatge 'Modern Life Building'.

El documental desenvolupa tres idees bàsiques que descriuen les qualitats, avantatges i característiques dels materials ceràmics, i presenta l'argila com un material d'actualitat, potenciant la seva utilització a tot el món a través del video-reportatge. Aquests conceptes bàsics són:

• La ceràmica és el material de construcció amb millors propietats d'aïllament tèrmic. Aïllar adequadament és la millor solució per minimitzar el consum d'energia, tant en calefacció com en refrigeració. L'ús de materials ceràmics suposa per tant un estalvi econòmic en reduir el consum d'energia.

• La ceràmica és un material de construcció contemporani que s'adapta a qualsevol tipus d'arquitectura. Els materials ceràmics s'adapten a qualsevol tipologia de construcció. La indústria ceràmica ha evolucionat notablement, investigant per aconseguir cada vegada millors resultats en la seva composició i ha desenvolupat una amplísima gamma de productes que responen a qualsevol exigència estètica. A més, la gran varietat de productes i solucions ceràmiques fan que aquest material es pugui utilitzar tant en rehabilitacions d'edificis històrics com en edificis avantguardistes de nova construcció.

• La ceràmica és un material respectuós amb el medi ambient. Els materials ceràmics es fabriquen a partir de matèries primeres naturals com l'argila, i tenen una llarga vida útil enfront d'altres materials. Així, els productes ceràmics de construcció es troben entre els més respectuosos amb el medi ambient.

Hispalyt col·labora en la difusió de 'Modern Life- Modern Buildings'

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis