Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Murcia acoge la Asamblea General de la Asociación de Fabricantes de Equipos de Climatización

Murcia acull l'Assemblea General de l'Associació de Fabricants d'Equips de Climatització

13/06/2013

13 de juny de 2013

Afec, Associació de Fabricants d'Equips de Climatització, va celebrar el passat dia 7 de juny la seva Assemblea General, corresponent a l'esdevingut en l'exercici 2012, a l'Hotel La Pispa Club Príncep Felipe, situat en Els Belones (Múrcia).

Aquesta Assemblea va estar dirigida pel seu president, Luis Mena Pérez, qui va obrir la reunió donant la benvinguda als assistents, passant a continuació a llegir la seva carta d'introducció a la memòria de l'exercici 2012, en la qual va destacar els aspectes més rellevants de l'Associació durant el citat any.

A continuació, va intervenir el director general, José Mª Ortiz, qui va comentar l'Informe de Gestió i va desenvolupar els diferents punts de la Memòria, entre els quals cal destacar: L'Entorn Econòmic; el Mercat; les Relacions Institucionals; El Comitè Tècnic Permanent; la Legislació d'interès; la participació en la Fira Mostra Convegno de Milà, etc.

Assistents a l'Assemblea General d'Afec
Assistents a l'Assemblea General d'Afec.
A l'apartat relatiu als estats comptables d'Afec i Serviafec, el tresorer, Eugenio de Miguel, va desenvolupar els comptes anuals d'ambdues entitats, corresponents a l'any 2012, així com els pressupostos de l'any 2013.el Informe de Gestió, la Memòria, els Comptes Anuals, i els citats Pressupostos van ser aprovats per unanimitat.

Seguidament, i per ser procedent per Estatuts, es va procedir a la renovació de la Junta Directiva, sent aprovades, per unanimitat, les 16 candidatures presentades, quedant formada la citada Junta per les persones que es relacionen a continuació, en representació de les empreses que igualment s'esmenten: Airwell (Carlos Ocaña), Airzone (Antonio Mediato), Ciat (Ana Mª García), Daikin (Luis Mena), L'instal·lador (Javier Esquerre), Hitachi (José Juan Domínguez), Johnson Controls (Enrique Flórez), Kieback & Peter (Eugenio de Miguel), Koolair (José Tomás Susarte), Lennox Refac (José Antonio Sedano), Lumelco (Miguel Rubio), Mitsubishi Electric (Pedro Ruiz), Siemens (Luis Propietàries), Soler i Palau (Pedro Polit), Systemair (Raúl Corredissa) i Termoven (Iván Campos).

Finalitzada l'Assemblea General Ordinària, i aprovada, igualment per unanimitat l'acta de la mateixa, es va passar a l'exposició de tres ponències:

  • ‘Estudio sobre l'Aire condicionat Domèstic a Espanya’, a càrrec de Cecilia Salamanca, del Departament Tècnic d'Afec.
  • ‘Nou Etiquetatge dels Equips d'Aire condicionat’, a càrrec de Pilar Budí, adjunta a direcció general.
  • ‘Breu Introducció a la Proposta de Reglament 643/2012, sobre els Gasos Fluorados d'Efecte hivernacle’, a càrrec de José Mª Ortiz, director general.

Una vegada acabada la reunió, es va celebrar un sopar en un dels Salons de l'Hotel Les Pispa Club Príncep Felipe. En el transcurs de la mateixa, el president va dirigir unes paraules als assistents agraint-los la seva presència.

L'endemà, es van desenvolupar diverses activitats, entre les quals es trobava una visita al Parc Miner de la Unió i un recorregut per diversos punts d'interès de Cartagena.

Els actes desenvolupats amb motiu d'aquesta Assemblea es van tancar amb un sopar celebrat en un restaurant situat en un complex del modernisme murcià, situat en Sant Pere de Pinatar.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Fabricantes de Equipos de Climatización

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    30/07/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    25/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas22-24 octubre Sevilla

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis