Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Polonia premia a Tile of Spain

Polònia premia a Tile of Spain

06/03/2013

6 de març de 2013

Tres col·leccions de Tile of Spain van ser premiades en la novena edició dels premis Pearls of Ceramics EU 2012 organitzats per la revista trimestral Wokól Plytek Ceramicznych (Around Ceramic Tiles), l'única publicació professional a Polònia que mostra les tendències dels mercats referent a rajoles ceràmiques. L'objectiu d'aquest concurs és seleccionar i premiar aquelles col·leccions que es distribueixen al mercat polonès i que sobresurten pel seu innovador format o el seu original disseny. Aquests premis són alhora un reconeixement als mateixos dissenyadors, encarregats de crear noves tendències i aplicar-les als productes.

Segons les bases del concurs, el premi de Pearl of Ceramics EU 2012 pot recaure en fins a tres col·leccions en cadascuna de les 6 categories, dividides en dues classes: Standard i Premium. En aquesta edició va haver-hi 32 col·leccions nominades de les quals 13 d'elles pertanyien a la classe Standard i 19 a la classe Premium. Finalment es va premiar 28 col·leccions, 9 distribuïdors i 5 dissenyadors. Finalment, tres col·leccions espanyoles van ser guardonades: Bellagio de Colorker, Coverlam Òxid de Grespania i Dante de Pamesa.

Col·lecció Coverlam Òxid de Grespania
Col·lecció Coverlam Òxid de Grespania.
Com és habitual en aquests premis, també es va guardonar a sèries per part d'un jurat de distribuïdors, sent també premiada la col·lecció Coverlam Òxid de Grespania. A més, en aquesta edició s'ha introduït un nou guardó a arquitectes i dissenyadors usuaris de CAD Decor and CAD Decor PRO. Entre els creadors de les col·leccions nominades es va atorgar aquest premi anomenat ‘Pearl of Ceramics of Designers users’.

El jurat del concurs Pearl of Ceramics EU estava compost per professionals de l'arquitectura, disseny i interiorisme a més d'integrar un grup de representants de l'editora organitzadora dels mateixos. El jurat va atorgar els premis mitjançant un sedàs de dues fases. En la primera, es va seleccionar els nominats al premi en diferents categories i ja en la segona fase, aquelles col·leccions que van estar nominades en un major nombre de categories, van ser les guanyadores.

Tile of Spain a Polònia

Tile of Spain (marca paraigua de la ceràmica espanyola fos de les nostres fronteres) està molt present al mercat europeu on durant 2012 s'ha destinat gairebé el 50% de les exportacions. Polònia ocupa en l'actualitat el lloc setzè en el rànquing de destinacions d'exportació de Tile of Spain. Encara que actualment el mercat polonès experimenta un lleu descens, l'exportació sectorial a Polònia de gener a desembre del 2012 va superar els 31 milions d'euros. Espanya va ser el segon país productor europeu i el sisè mundial (dades de 2011).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cerámicos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis