Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El VII Concurso del Aula Cerámica Hispalyt en la categoría de cubiertas inclinadas ya tiene ganadores

El VII Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt en la categoria de cobertes inclinades ja té guanyadors

07/02/2013

7 de febrer de 2013

El Jurat del VII Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt, que va estar compost per José Ignacio Linazasoro, director de l'Aula Ceràmica, els representants de l'Aula Ceràmica Julio Grijalba, José Antonio Martínez Lapeña, Manuel Portaceli, Juan Luis Trillo i Miguel Ángel Alonso; Enrique Sanz, director editorial de Conarquitectura Edicions i sotsdirector de l'Aula Ceràmica Hispalyt, i Pedro Rognoni, membre de la Secció de Texas d'Hispalyt, es va reunir el passat 26 de gener a la seu de l'Associació Espanyola de Fabricants de Maons i Teules d'Argila Cuita (Hispalyt) a Madrid per decidir la fallada del Concurs.

Els membres del Jurado van valorar els cent trenta-vuit projectes presentats, atorgant els següents premis:

Primer Premi (3.000 i diploma acreditatiu): Matilde Jaraiz, María Martínez, Alicia Miñambres i Sofia Villanueva. LEMA AS2013. El jurat va valorar en aquest projecte l'adequació a l'entorn, l'elegància formal de les dues peces proposades i la seva relació amb la muralla, sempre des de la contenció en la intervenció, que el jurat ha considerat com la disposició més adequada per al lloc.
Projecte guanyador del primer premi
Projecte guanyador del primer premi.
Segon Premi (1.500 i diploma acreditatiu): Juan Pardellas i Germán F. Goldschmidt. LEMA GJ1985. El jurat va destacar la discreció i envergadura del pavelló proposat, la relació respectuosa i sensible amb la muralla i la rampa-passarel·la proposada per a visita de les ruïnes.

Esment (500 i diploma acreditatiu): Jorge Alastuey, Javier Sáez i Stefani Vozila. LEMA EC4953. En aquesta proposta s'ha valorat la notable interpretació del projecte com un exercici d'ofici arquitectònic, quant a la definició constructiva d'una senzilla peça portàtil en el lloc, i l'ús del dibuix al llapis com a eina més adequada per a la proposta.

Esment (500 i diploma acreditatiu): Jesús Jorge Jiménez, Juan José Martín i Mario Benito. LEMA RD0101. S'ha valorat en aquest projecte que la proposta sigui amb el mínim impacte de volum i la interessant cerca d'una il·luminació zenital per als espais interiors.

Esment (500 i diploma acreditatiu): Iñigo Arin, Pablo A. Resa i Eder Sánchez. LEMA bb1991. Es valora la relació amb les ruïnes i la utilització de la ceràmica per a l'envolupant.

Per visualitzar les imatges dels projectes guanyadors del VII Concurso Aula Ceràmica Hispalyt, així com per accedir a l'acta de la fallada del Jurado i obertura de pliques, punxa el següent enllaç http://www.aulahispalyt.es/concurso.asp?id_rep=173

Nova categoria de cobertes inclinades ceràmiques

Aquest Concurs està promogut per Hispalyt (Associació Espanyola de Fabricants de Maons i Teules d'Argila Cuita) a través de l'Aula Universitària Ceràmica Hispalyt, creada després de la signatura d'un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de Madrid, amb l'objectiu de fomentar activitats i iniciatives docents que serveixin per enfortir la presència dels materials ceràmics, integrant-los en el projecte arquitectònic.

Fins al curs acadèmic 2012/2013 l'Aula Ceràmica Hispalyt convocava aquest concurs únicament en la categoria de façanes ceràmiques. A partir d'aquest curs l'Aula Hispalyt amplia la participació a la categoria de cobertes inclinades, per donar cabuda a nous materials ceràmics que, per les seves característiques tècniques i estètiques, tenen un gran potencial per a la seva utilització en projectes arquitectònics singulars.

En el primer Quadrimestre del curs 2012/2013 l'Aula Ceràmica Hispalyt ha convocat aquest concurs en la categoria de cobertes inclinades ceràmiques per al disseny d'un projecte consistent en el desenvolupament d'una zona d'atenció al visitant i de treball de futures campanyes arqueològiques en el recinte emmurallat de Rada a Navarra.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis