Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrega de premios de la VI edición del Concurso Aula Cerámica Hispalyt
L'acte va tenir lloc el 8 de novembre a la Sala de Graus B de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Madrid

Lliurament de premis de la VI edició del Concurso Aula Ceràmica Hispalyt

Redacció Interempresas27/11/2012
José Francisco Carsí, Juan José Cubí, Jesús Utrillas i Rubén Cuena són els guanyadors del Primer Premi del VI Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt, que en aquesta ocasió consistia en el disseny d'un pavelló de visita, informació i venda d'entrades per al Teatre romà i el Castell de Sagunt.

Hispalyt, Associació Espanyola de Fabricants de Maons i Teules d'Argila Cuita, ha lliurat els Premis del VI Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt. L'acte de lliurament va tenir lloc el 8 de novembre a la Sala de Graus B de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Madrid, i en ell van estar presents, a més dels premiats, el director de l'Escola Superior d'Arquitectura, Luis Maldonado, el director de l'Aula Ceràmica, José Ignacio Linazasoro, el sotsdirector de l'Aula Ceràmica, Enrique Sanz i el president de la Secció de Maons Cara Vista d'Hispalyt, Fernando Palau.

Guanyadors i jurat del VI Concurso Aula Ceràmica Hispalyt
Guanyadors i jurat del VI Concurso Aula Ceràmica Hispalyt.

L'Aula Ceràmica Hispalyt, promoguda per Hispalyt a través d'un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de Madrid, té com a objectiu fomentar activitats i iniciatives docents que serveixin per enfortir la presència dels materials ceràmics, integrant-los en el projecte arquitectònic.

El VI Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt consistia en el disseny d'un pavelló de visita, informació i venda d'entrades per al Teatre romà i el Castell de Sagunt, en el qual s'utilitzava el maó i els materials ceràmics com a material principal.

El concurs estava dotat amb un Primer Premi de 4.000 , un Segon Premi de 2.000 i tres accésits de 800 . Els guanyadors del VI Concurso Aula Hispalyt són:

PRIMER PREMI: José Francisco Carsí, Juan José Cubí, Jesús Utrillas i Rubén Cuena.

SEGUNDO PREMIO EXAEQUO: Ramón Riera, Santiago Vicente i Francisco Ortí.

SEGUNDO PREMIO EXAEQUO: Elena de l'Arc i Javier Terròs.

ESMENT: Luz Jiménez i María Inés Potes.

ESMENT: Lorena Llorente, Hugo Martínez i Álvaro Pérez.

Exposició dels Projectes Seleccionats

Per donar a conèixer els treballs seleccionats en la VI edició del Concurs, s'ha a realitzat una exposició dels projectes que romandran exposats en l'hall principal de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la UPM (Av. Juan d'Herrera, 4. Ciutat Universitària. Madrid).

Exposició de Projectes del VI Concurso Aula Ceràmica Hispalyt
Exposició de Projectes del VI Concurso Aula Ceràmica Hispalyt

Èxit de participació

El VII Concurs de l'Aula Ceràmica Hispalyt ja està en marxa. Ha estat convocat en el primer quadrimestre del curs 2012/2013, en la categoria de cobertes inclinades ceràmiques, per al disseny d'un projecte consistent en el desenvolupament d'una zona d'atenció al visitant i de treball de futures campanyes arqueològiques en el recinte emmurallat de Rada a Navarra.

El VII Concurs ha tingut una gran acceptació, havent rebut un total de 287 inscripcions. En el segon quadrimestre del curs 2012/2013 es convocarà el VIII Concurso Aula Ceràmica Hispalyt en la categoria de façanes ceràmiques. La informació sobre aquest concurs estarà accessible en la web de l'Aula Ceràmica a partir del mes de gener de 2013.

L'Aula Hispalyt ‘Ceràmica per construir’ sorgeix d'un conveni de col·laboració l'any 2011 entre l'Associació Espanyola de Fabricants de Maons i Teules d'Argila Cuita (Hispalyt) i l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid (ETSAM), pertanyent a la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), amb l'objectiu de fomentar activitats i iniciatives docents que serveixin per enfortir la presència dels materials ceràmics en els projectes arquitectònics.

Aquest Aula Universitària és la primera dedicada a fomentar la divulgació i la construcció amb materials ceràmics, dirigida a estudiants dels últims cursos i projecte final de carrera de les Escoles d'Arquitectura, així com a joves arquitectes de tot el món.

Aquest Aula Universitària resol una de les màximes aspiracions d'Hispalyt, que és la divulgació cientificotècnica a nivell acadèmic del coneixement de la projecció amb sistemes constructius ceràmics. Malgrat l'interès detectat entre els estudiants d'arquitectura, la ceràmica ha rebut fins a l'actualitat un tractament més aviat històric i cultural. Gràcies a aquest Aula Universitària els estudiants d'arquitectura podran conèixer de primera mà la realitat del sector de la ceràmica estructural, una indústria en permanent transformació i actualització, amb nombroses novetats tècniques al mercat, tant en les seves propietats naturals com en les seves prestacions.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis