Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schüco Iberia focaliza su estrategia en la innovación y las soluciones avanzadas

Schüco Iberia focalitza la seva estratègia en la innovació i les solucions avançades

16/11/2012

16 de novembre de 2012

Schüco, especialista en envolupants d'avantguarda per a edificis, reorganitza la seva activitat amb l'objectiu de focalitzar la seva estratègia en projectes customizados per al mercat ibèric i el mercat tradicional de finestres mitjançant la innovació tecnològica en el sector de l'alumini.

Per a això, Schüco Iberia continua apostant pels mercats espanyol i portuguès en ajustar les seves activitats per aconseguir una organització forta, sòlida i estable en els propers anys. A més, aquesta companyia ha optimitzat les àrees que ha considerat de major valor per a la seva xarxa d'associats, que des de 1991, data en la Schüco es va establir a Espanya, que ha anat adquirint un elevat pes específic.

Al mateix temps, Schüco Iberia afermarà les seves relacions de negoci amb la central a Alemanya recolzant-se en els seus recursos, coneixement i experiència per oferir un millor servei al client.

En paraules de Manuel Del Pi, director general de Schüco Iberia, “tenim la ferma convicció que les solucions de major valor afegit i energèticament eficients i innovadores avancen progressivament a Espanya i Portugal. Aquesta és la filosofia que estem plasmant en cadascun dels nostres sectors”.

Nou centre de logística i magatzem de Schüco a Alemanya
Nou centre de logística i magatzem de Schüco a Alemanya.
Prova del nou enfocament que la companyia ha donat a la seva reeixida trajectòria és l'expansió del seu Centre Tecnològic de Bielefeld a Alemanya. Laboratori propi, fabricació de prototips i formació són les seves principals funcions.

Amb el nou centre de logística i magatzem en el qual ha invertit més de 13 milions d'euros, Schüco pretén optimitzar l'activitat logística millorant el servei als seus partners i clients i reduint els temps de rotació. A més, s'incrementarà notablement la productivitat. Aquest Centre, que es caracteritza per posseir 6.500 posicions addicionals de magatzematge en els dos magatzems automàtics per a perfils i platines aïllants, s'engegarà a inicis de 2013. La seva estructura integra Schüco ProSol TF, la innovadora generació de façanes solars de la companyia per a edificis de nova construcció i reforma.

Nou president de Schüco International SA

Des de l'1 d'octubre, Andreas Engelhardt és el nou president del Comitè Executiu d'Adreça de Schüco International KG, reportant directament al soci general d'aquesta entitat i la seva empresa matriu Otto Fuchs KG, Hinrich Mählmann.

Adreas Engelhard porta a les seves esquenes més de 30 anys de carrera professional dels quals més de 25 ocupant posats d'adreça en diferents companyies entre les quals s'inclouen empreses del sector de la construcció com Illbruck Bauprokukte International, HP-Pelzer Group en Witten, l'empresa familiar Bürger AG, Hildesheim, William Prym Group.

Actualment, Engelhard forma part del Consell d'Adreça de Saint Gobain Isover i de Ludwigshafe així com del Consell Assessor de Rhodius Gmbh, in Weissenburg.

Empreses o entitats relacionades

Schüco Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAAsefaveRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis