Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Grups electrògens

Atlas Copco QAS flx

Generadors: ideals per a aplicacions de treball pesat

Fotografia de Generadors

La gamma de generadors transportables QAS d'Atles Copco s'ha dissenyat per a un transport ràpid, senzill i segur, així com per realitzar maniobres en gairebé qualsevol superfície no preparada.

Aquesta versió dels generadors, la QAS flx, és ideal per a tot tipus d'aplicacions de treball pesat, com a lloguer, construcció, mineria i drassanes. Els generadors estaran disponibles en 50 i 60 Hz.

La gamma QAS té un historial contrastat i inclou una gran varietat de models amb potències de 14 a 571 kVA. Les especificacions estàndard de la variant QAS flx són més bàsiques que les de l'actual gamma QAS. No obstant això, partint d'aquestes configuracions estàndard, l'usuari final pot afegir una àmplia llista d'opcions per satisfer la seva demanda d'energia elèctrica. Aquesta nova variant de generadors QAS estarà disponible en primer lloc amb potències de 13 a 45 kVA. Posteriorment, s'afegiran més models.

Allotjada en una carrosseria insonoritzada d'acer zincado i tractat amb una capa de pintura en pols, la gamma QAS és ideal per a aplicacions en zones sensibles al soroll.

La carrosseria també ofereix una resistència òptima contra la corrosió, la qual cosa assegura que la unitat es mantingui en bones condicions i conservi un millor valor de revenda.

Els generadors QAS flx tindran una àmplia gamma d'opcions que permetrà als clients dissenyar el generador que millor s'adapti a la seva aplicació.

Aquestes opcions inclouen un sistema de filtració d'aire de dues etapes per a treball pesat amb cartutx de seguretat, un filtre de combustible de dues etapes amb separador d'aigua i una presa de terra, així com un interruptor i carregador de bateria.

El client també podrà optar per un supresor d'espurnes, una vàlvula de tancament d'entrada d'aire, un escalfador de refrigerant, acoblaments ràpids per a un dipòsit de combustible extern, un remolc i un sistema Cosmos.