Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Compressors mòbils

Atlas Copco XAHS 236 y XAMS 286

Compressors monoeix: d'alta capacitat

Fotografia de Compressors monoeix
Atlas Copco ha reforçat la seva posició en el mercat de compressors transportables amb la introducció de dues noves unitats d'un eix amb un subministrament d'aire lliure de 14,1 i 17 m3/ha una pressió de treball efectiva normal de 12 i 8,6 bar respectivament.

La XAHS 236 i XAMS 286 tenen major capacitat que qualsevol model monoeix de la gamma Atlas Copco. Això, combinat amb les compactes dimensions i la fàcil maniobrabilitat, fa que siguin ideals per sorreig de sorra, perforació per instal lació de fibra òptica, trepat d'orificis petits i aplicacions generals de lloguer. Les dues unitats són també els primers models de la gamma que incorporen panells de visualització digitals al costat d'indicadors analògics convencionals.

Els compressors de cargol rotatius amb injecció d'oli d'una etapa són accionats pel bon motor dièsel Mercedes-Benz de quatre cilindres, amb una capacitat nominal de 124 kW a 1.900 rpm. Compleixen totes les normatives vigents en matèria d'emissions i funcionen a uns nivells sonors de només 101 dB (A).

Els filtres separats del motor i compressor impedeixen la contaminació de l'aire d'aspiració, mentre que les grans portes permeten accedir fàcilment als filtres per a les operacions de servei.

Les opcions inclouen un refrigerador posterior, recalfador, filtres d'alta eficiència, equip per a l'arrencada en fred i senyalització de carretera.

Els clients també poden obtenir els panells zincats del seu compressor pintats amb els seus propis colors.