Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Altres compressors

Atlas Copco VSD+ de 37 kW

Compressors de cargol: amb injecció d'oli de 37 kW

Fotografia de Compressors de cargol
La gamma de compressors de cargol amb injecció d'oli d'Atles Copco s'ha ampliat amb models de 37 kW. Els compressors de cargol amb injecció d'oli compten amb accionament de velocitat variable (VSD, amb control per freqüència) i s'obtenen estalvis energètics mitjans del 50%, un salt en rendiment (13% més aire lliure subministrat) i una carrosseria amb menys de la meitat de la grandària que l'antic model de velocitat fixa.

Els compressors amb accionament de velocitat variable adapten la velocitat de l'element de compressió per satisfer exactament la demanda d'aire comprimit: en un compressor VSD estàndard, això significa un estalvi energètic mitjà del 35%. El VSD+ de desenvolupament propi eleva encara més aquesta xifra: un motor d'imants permanents integrat acciona els elements de cargol del VSD+, aconseguint uns estalvis energètics mitjans del 50% respecte dels models de velocitat fixa. Amb un 13% més de sortida d'aire comprimit (aire lliure subministrat), un VSD+ és encara més eficient que el model equivalent de velocitat fixa, fins i tot a plena càrrega.

Amb la introducció del GA VSD+ (18 a 37 kW) s'aconsegueixen majors estalvis energètics i es redueix l'impacte en el medi ambient.