Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Altres compressors

Atlas Copco ZT 15-22, ZR/ZT 30-45, ZR/ZT 22-37-55 VSD

Compressors d'ungla rotatius: amb una potència de 20 a 75 CV

Fotografia de Compressors d'ungla rotatius
Els compressors d'ungla rotatius exempts d'oli ZR/ZT d'Atles Copco satisfan les necessitats d'aire pur exempt d'oli, alhora que li ofereixen uns amplis rangs de pressió i una gran eficiència energètica. Desenvolupats especialment per a aplicacions que exigeixen els majors nivells de puresa, com el sector farmacèutic, l'elaboració d'aliments i la indústria electrònica, els compressors ZR/ZT eliminen els riscos de contaminació per oli així com els resultants costos addicionals. Aquests compressors posseeixen la certificació ISO 8573-1 CLASSE 0, són fàcils de manejar i estan disponibles amb accionament de velocitat variable per aconseguir majors estalvis energètics.

Avantatges per al client:

- Aire 100% exempt d'oli certificat: els compressors ZR/ZT subministren aire 100% puro i net, complint amb la certificació ISO 8573-1 CLASSE 0 (2010). Classe 0 significa risc zero de contaminació, risc zero de productes danyats o insegurs, risc zero de pèrdues de temps productiu i risc zero que es danyi la reputació de la seva empresa guanyada amb tant esforç. En 2006, Atles Copco va ser el primer fabricant del món que va rebre aquesta certificació per a un compressor exempt d'oli.

- VSD per obtenir estalvis d'energia directes: amb les versions dotades d'accionament de velocitat variable són possibles uns estalvis energètics de fins a un 35%:

Les pèrdues en descàrrega es redueixen al mínim.

Sense venteo d'aire comprimit a l'atmosfera.

S'eliminen les pèrdues durant la transició de càrrega a descàrrega.

El control precís de la pressió permet una banda més ajustada i una pressió de treball intervé més baixa; i com a resultat, una reducció del consum d'energia.

- Funcionament silenciós: la disposició vertical dels refrigeradors redueix els nivells sonors del ventilador, motor i element. A més, els compressors ZR/ZT se subministren en una carrosseria insonoritzada, eliminant així la necessitat d'una sala de compressors independent i permetent la seva instal·lació en la majoria dels entorns de treball.

- Control i monitoratge avançats: per maximitzar l'eficiència i la rendibilitat, l'Elektronikon controla el motor d'accionament principal i regula la pressió del sistema dins d'una banda de pressió predefinida i estreta. El controlador Elektronikon es pot adaptar a les seves necessitats específiques amb sensors extres, contactes digitals, connexió a xarxa, Internet i funcions de comunicació per SMS. En combinació amb el controlador de múltiples compressors ÉS, s'optimitza el funcionament de tota la sala de compressors.

- Fàcil manteniment: el robust filtre d'aspiració d'aire ofereix una llarga vida útil i una gran fiabilitat, amb uns perllongats intervals de servei i un baix manteniment.