Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Compressors mòbils

Atlas Copco XAS 27

Compressor d'aire: combina potència, fiabilitat i durabilitat

Fotografia de Compressor d'aire
Atles Copco ha introduït un nou concepte de compressor d'aire amb el model XAS 27 (27 l/s, 7 bar). El XAS 27 és el primer compressor de la gamma transportable d'Atles Copco accionat per motor de gasolina. Aquesta unitat, que té les dimensions més compactes de la gamma de compressors transportables, ofereix una versatilitat excepcional.

El XAS 27 té un robust i fiable motor Profunda que compleix amb escreix les vigents normatives sobre emissions de contaminants. Té transmissió per corretja amb un sistema de carril de tibat. El motor acciona el nou element de compressió C55 d'Atles Copco. El XAS 27 també és el primer compressor amb motor de gasolina de tota la gamma de compressors transportables d'Atles Copco.

Tant si s'usa per accionar martells pneumàtics, cinceladores o petites eines manuals, aquest compressor és ideal per a projectes de demolició, acabat i renovació.

El XAS 27 és compacte i molt àgil. Amb el seu xassís i un pes de poc més de 200 kg, es pot transportar allà on es necessiti sense necessitat de pesats equips d'elevació. Com a resultat, es pot maniobrar fàcilment i posicionar en la millor posició de treball. El XAS 27 és prou petit com per passar per portes estàndard o un ascensor.

El seu maneig i manteniment són molt senzills. El XAS 27 ha adoptat el reeixit concepte de polietilè de la gamma HardHat, juntament amb acer zincado, per oferir la màxima protecció. El dipòsit de combustible forma part de la carrosseria i incorpora un eficient ventilador elèctric per a refrigeració. Amb la carrosseria oberta, el manteniment planteja pocs problemes. Es pot accedir fàcilment al separador d'aire/oliï, al filtro roscat i a tots els altres filtres, la qual cosa contribueix a reduir els costos de servei.

També hi ha una versió “trole” per a les empreses que necessiten un compressor fins i tot més simple i compacte.

El XAS 27 ofereix un valor excepcional combinat amb potència, fiabilitat i durabilitat.