Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Generador de nitrogen

Atlas Copco Serie NGP

Compressor GN de sortida dual: tant per a aire com a nitrogen

Fotografia de Compressor GN de sortida dual
El compressor GN de Sortida Dual d'Atles Copco genera nitrogen i aire comprimit simultàniament. Únic en la indústria, el GN és una solució tant per a aire com a nitrogen.

El GN ofereix un cabal i una puresa de nitrogen constants, amb independència dels canvis en les condicions del lloc de treball. Amb la seva tecnologia de membrana integrada, el GN subministra un cabal constant de nitrogen fins i tot amb un alt consum d'aire comprimit.

L'eficient enginyeria del GN maximitza el cabal d'aire i redueix el consum d'energia, mentre que el seu assecador integrat proporciona aire de qualitat per protegir les eines i els equips. Amb el silenciós compressor de cargol rotatiu, el GN també es pot instal·lar al costat del punt d'ús per reduir els costos de canonades. Amb la garantia afegida de l'expert personal de servei d'Atles Copco, el GN fa fàcil el difícil.

El compressor GN de Sortida Dual ofereix una solució combinada per produir nitrogen i aire. Totalment integrat i únic en la indústria, el GN produeix simultàniament la qualitat correcta de nitrogen i d'aire en una unitat compacta.