Pneumax, S.A. - Convertidors, adaptadors i altres equips per a xarxes i busos de comunicacions

PN-NET

Bus de camp: per a connexió serial d'electrovàlvules i sensors

Fotografia de Bus de camp
El bus de camp modelo PN-NET de Pneumax, S. a., està indicat per a la connexió seriï d'electrovàlvules i sensors, realitzat segons el protocol de comunicacions Interbus i creat per interpretar la problemàtica de la connexió serial.

La connexió PX- NET aporta els avantatges de l'ocupació dels bus de camp, simplificació del cablejat i reducció dels corresponents costos sobre màquines i muntatges. També aporta una àmplia dotació d'accessoris que incrementa el camp d'utilització, permetent així l'ocupació des de les aplicacions més simples fins a la gestió de muntatges molt complexos.

El mòdul serial Pneumax és un slave integrable en xarxa Interbus gestionat per màster (PLC, PC o targetes) en el qual estan presents altres components que utilitzen el mateix protocol de comunicació. Algunes d'aquestes característiques tècniques del mòdul serial PX- NET són: contenidor en tecnopolímero completament aïllat; mòdul basi configurable: 16 out, 16 in, 8 out+8 in.; sálida PNP en estat sòlid 24 Vcc, muntatge sobre guia DIN o a paret amb fixació mitjançant cargols i alimentació 24 Vcc ±10%.