Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Altres tipus de bufadors

ZS

Bufadors de cargol: disminueixen els costos d'energia i són més eficients amb el medi ambient

Fotografia de Bufadors de cargol
Atles Copco presenta la seva nova tecnologia d'eficàcia provada per a aplicacions de bufat d'aire: la bufador de cargol ZS. La tecnologia de cargol és de mitjana un 30% més eficient que la tecnologia de lòbuls. La gamma ZS de bufadors de cargol eficients compleixen els requisits actuals en matèria d'emissions de carboni.

Indústries i aplicacions com el tractament d'aigües residuals, transport pneumàtic, generació d'energia, elaboració d'aliments i begudes, productes farmacèutics, substàncies químiques, pasta i paper, tèxtils, ciment i el sector de fabricació en general, es beneficiaran d'importants estalvis energètics substituint la tecnologia de lòbuls tradicional per la capdavantera tecnologia de cargol. La gamma de bufadors de cargol ZS substituirà a tota la línia de bufadors de lòbuls tipus Roots de la companyia.

En una planta típica de tractament biològic d'aigües residuals, el sistema de bufador de ventilació representa el 70% del consum energètic. Avui dia, la majoria d'aquestes plantes utilitzen la tecnologia de lòbuls menys eficient, una tecnologia que ha evolucionat molt poc des de la seva introducció a la fi del segle XIX. Reduint el consum energètic del sistema de bufador de ventilació, aquestes plantes disminuiran els seus costos d'energia i seran alhora més respectuoses amb el medi ambient.