Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Accessoris per a compressors

Controladors per a compressors de cargol: contribueixen a millorar el rendiment dels compressors de cargol amb injecció d'oli

Fotografia de Controladors per a compressors de cargol
Atles Copco introdueix la seva nova generació de controladors en tota la seva gamma de compressors de cargol amb injecció d'oli GA/GA+/GA VSD d'11-90 kW. El nou Elektronikon Gràfic i els sistemes integrats d'estalvi energètic ÉS4/6i contribueixen notablement a millorar el rendiment dels compressors i reduir els costos operatius. A més, la visualització en línia permet el monitoratge remot i anticipar les necessitats de manteniment.

Atles Copco ha combinat la seva experiència i coneixements per crear la cinquena generació del controlador Elektronikon Gràfic (instal·lat de sèrie en els models GA+/GA VSD) i ampliar el sistema d'estalvi energètic (ÉS). L'ÉS6i permet controlar simultàniament fins a 6 compressors amb accionament de velocitat variable o fixa.

Aquesta gamma de compressors de cargol amb injecció d'oli GA/GA+/GA VSD (11-90kW) està destinada a una varietat d'aplicacions i indústries, incloent tallers, línies de muntatge, embalatge, automoció, fusteries, impremtes, tèxtils, fabricació de materials de construcció, producció i modelat de plàstics així com activitats de gas i petroli.

El compressor de cargol amb injecció d'oli Atles Copco, gràcies a la gran fiabilitat dels seus components (element compressor, refrigeradors, motor…), ofereix un rendiment superior tant en aire lliure subministrat (FAD) com en requisit d'energia específic (SER). Unit als controls d'alt nivell, l'eficiència global millora encara més amb l'optimització del sistema complet, redundant tot això en uns menors costos operatius. La millora d'aquests controls i de les capacitats de comunicació permet als nostres clients marxar sempre per davant.