John Crane Ibérica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
John Crane Ibérica, S.A.
Cemento, 1
28850 Torrejón de Ardoz (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916559640  
🖷:  +34‑916752081
w:  www.johncrane.com
solucions de segellat

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Fundada en 1917 com Crane Packing Company, la companyia va establir diverses localitzacions als Estats Units, Canadà i Anglaterra.
Fundada en 1917 com Crane Packing Company, la companyia va establir diverses localitzacions als Estats Units, Canadà i Inglaterra.la indústria.

Fundada en 1917 com Crane Packing Company, la companyia va establir diverses localitzacions als Estats Units, Canadà i Anglaterra. Prèviament a les 2ª Guerra mundial, Crane Packing va vendre la seva base d'operacions Anglesa a la companyia Tube Investments, que posteriorment va passar a cridar-se TU Group PLC.

En 1951, Crane Pàrquing es va traslladar des de les seves instal·lacions a Chicago, IL, a la seva actual localització en Morton Grove, Il·ltre. El complex està localitzat en 26 acres de terreny, en els quals s'inclouen 5 edificis. En 1987, la companyia va ser comprada per TU Group PLC. Després d'una sèrie d'adquisicions la companyia d'Estats Units i Anglaterra estaven unides, sota el nom de John Crane

Des de la unificació en 1987, John Crane s'ha establert com una organització Global, amb l'objectiu de donar un servei superior als clients i de ser el líder tecnològic en la indústria del segellat. En 1998, John Crane va adquirir 3 companyies addicionals de segellats, Sealol, Safematic i Flexibox. Aquestes companyies van expandir la línia de productes així com la presència de John Crane al món, afegint alta qualitat de tancaments metàl·lics de manxa soldada, centrant-se en el segellat i productes de lubricació per servir al mercat de pasta i paper, alta temperatura i tancaments d'alta pressió per a refineries.
Inicialment Crane Packing Company fabricava embalatge i juntes, els quals segueixen disponibles avui dia per John Crane. L'embalatge mecànic de John Crane està venut sota el nom de Rite-Pack i es pot obtenir en forma d'anells pre-tallats o per pes. La divisió d'embalatge mecànic també fabrica juntes planes per a l'aplicació en vàlvules. Avui dia John Crane fabrica 238,856 milers d'embalatge de trena cada any, suficient quantitat com per aconseguir la lluna i tornar.

La companyia va inventar el primer tancament per a vehicles de motor en 1939. Actualment produïm milions de tancaments per a companyies americanes d'automòbils. A principi dels 40, John Crane va desenvolupar i va introduir els tancaments anomenat John Crane tipus 1. Un tancament de manxa d'elastòmer, est tanqui revolució la tecnologia de segellat i encara és un dels tancaments mes usats en la indústria. Seguidament van aparèixer altres patents de tancaments mecànics per a equips rotatius, creant un a filosofia de servei al client: el tancament correcte per a l'aplicació correcta. En 1980, John Crane va introduir el Tipus 28 de no contacte, tancament de gas lubricado. Aquest tancament dissenyat per a compressors centrifugados. La seva creació va revolucionar les estacions de compressions de canonades des de les muntanyes de l'oest de Canadà fins als deserts d'orient mitjà.

En 1990, John Crane, va aplicar la seva tecnologia de no-contactar a bombes que manegen líquids perillosos per al medi ambient. Aplicant aquesta tecnologia conjuntament amb l'estàndard ANSI o API, l'usuari pot fàcilment ajustar-se a l'exigent regulació de l'EPA sobre emissions perilloses. Està tecnologia va ser aplicada amb èxit a aquelles aplicacions on el tancament aquesta operant prop del punt d'ebullició del fluid segellat. Materials com el nitrogen líquid, Argon i oxigeno emmagatzemats en camions cisternes, estan sent segellats amb tancaments de no contacte. Aquests tancaments, operant a temperatures de criogenización, tenen un major impacte a reduir el cost dels equips. Altres aplicacions, com hidrocarbono vaporitzat, estan sent segellades amb aquesta tecnologia. El nostre nou disseny de baixa velocitat aguanta les condicions trobats en mesclador L'adquisició de Sealol va reforçar la línia de tancaments de manxa soldats. Aquests tancaments donen servei a operacions de baixa/alta temperatura, permetent a John Crane oferir la més extensa gamma de tancaments mecànics de la indústria.

John Crane és subsidiària de Smiths Group PLC, la nova companyia formada després de la fusió entre Smiths Industries i TU Group.
Amb un servei de vendes global organitzat en sectors de mercat i amb centres de servei estratègicament situats, John Crane segueix compromesa amb el servei i buscant les solucions perfectes per a tots els requeriments dels sistemes de segellat.