Gimatic Iberia, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Gimatic Iberia, S.L.
Oficis 5
08850 Gavà (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936836599   +34‑984493897  
🖷:  +34‑936836599
w:  www.gimatic.com/es
Components pneumàtics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Gimatic Iberia, S.L.

GIMATIC és una innovadora companyia italiana, amb una experiència acumulada de 25 anys al món de l'automatització. Al llarg de la seva trajectòria industrial, ha sabut consolidar un model empresarial cimentat en el coneixement, conjugant al mateix temps ambició amb honestedat i professionalitat. La passió per tot el que fa és el seu principal motor.
GIMATIC centra la seva activitat en la fabricació i venda de components considerats perifèrics per als sistemes de muntatge i assemblat automatitzat, així com per a la robòtica. Un dels seus principals objectius és aconseguir ser un referent en tot el que té a veure amb l'ús i aplicació de manipuladors pneumàtics i elèctrics, del tipus pick & plau, pòrtic, cartesià, etc., així com d'eines de finalització de braç (EOAT - arpes), habitualment emprades per a l'extracció de bugades en la indústria del Plàstic.
GIMATIC fabrica igualment captadors magnètics de butllofa reed i electrònics, tots dos comunament emprats sobre actuadors pneumàtics; també elabora sistemes concentradors de senyals, així com sensors d'impacte.
Finalment, indicar que GIMATIC ha començat a produir elements de manipulació “mecatrónicos”, utilitzant com a concepte basi la simplicitat en la seva ocupació. Pinces, actuadors rotatius i mòduls lineals, comprendran el gruix d'aquest sector producte.