Compresores industriales Jafer (Compresores Uniair, S.L.) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Compresores industriales Jafer (Compresores Uniair, S.L.)
Pol. Ind. Erletxes Plataforma E Pabellón 22
48240 Berriz (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902239453   +34‑902180180  
🖷:  +34‑946225408
w:  www.compresoresjafer.com
Compressors insonoritzats fins a 270 CV. Obres públiques. Instal·lacions d'aire comprimit, assecadors, filtres, dipòsits, etc. Serres de cinta sense-fi

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Compresores industriales Jafer (Compresores Uniair, S.L.)

UNIAIR es va fundar l'any 1993 amb personal procedent de l'extingida empresa Compressors Samur, aquesta va ser líder des de 1952 fins a 1992, en la fabricació i distribució de compressors de pistó amb els capçals sencers de ferro colat. Al començament dels anys 90 i amb la finalitat d'abaratir els costos, es van començar a introduir a Espanya els compressors de pistó amb els capçals sencers d'alumini (culata, carter, cilindres, ...) i a un cost molt inferior. Aquest tipus de compressor per a mitjanes i petites potències i en condicions de treball no gaire forts, donen un resultat acceptable. Per a potències mes elevades i en condicions fortes de treball comencen a donar problemes d'escalfament, la qual cosa origina diferents dilatacions principalment entre els cilindres i els pistons, amb el consegüent agarrotamiento dels mateixos.

Uniair conscient d'això i seguint amb la línia de qualitat dels Compressors Samur, va sortir al mercat amb un compressor amb el capçal de ferro en cilindres i cigonyal, és a dir les parts que més sofreixen per desgast i escalfament i d'alumini la resta.

Aquesta línia dels compressors de pistó al costat dels compressors de cargol, ens ha permès situar-nos entre les empreses capdavanteres de compressors a Espanya.
En aquesta mateixa línia de qualitat, UNIAIR ha inclòs dins dels seus productes, tots els elements per al tractament de l'aire comprimit: assecadors, filtres, refrigeradors, purgues, etc.

Les nostres instal·lacions modernes, àmplies i funcionals estan dotades amb els millors mitjans (xarxa interna d'ordinadors i correu, Internet, pàgina web, correu electrònic, ...), amb la finalitat de donar el millor servei als seus clients.

La xarxa comercial, a través dels representants i distribuïdors, ens permet arribar fins a l'últim client.

Conscients de la importància d'un servei post-venda ràpid i eficient, disposem d'una xarxa de servei oficials que cobreixen totes les províncies. Per a aquest servei es disposa d'un telèfon especial 902 180 180, que permet connectar de forma automàtica amb el servei oficial situat a la província des de la qual es diu.

Telèfon SAT, Servei Tècnic per tota Espanya: 902 180 180