Comercial Sanco, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial Sanco, S.A.
Sant Ferran, 53 - Nave 13 - Pol. Ind. Almeda
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934800770  
🖷:  +34‑934801121
w:  www.cialsanco.es
Components per a maquinària

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Comercial Sanco, S.A.

COMERCIAL SANCO, S.A. va ser fundada en 1.980 i està dedicada a la comercialització de components per a maquinària.

L'inici de la seva activitat es produeix amb la comercialització d'articles tècnics per a la indústria de l'embotellat, però, seguint la contínua evolució del mercat, COMERCIAL SANCO S.A. ha anat ampliant al llarg dels anys la seva oferta de productes, així com de sectors en els quals està present.

Els productes comercialitzats per COMERCIAL SANCO, S. a. estan avalats per prestigioses signatures que han dipositat en el transcurs d'aquests 25 anys la seva confiança en la nostra societat.

COMERCIAL SANCO, S. a. distribueix en exclusiva marques per a tot el territori espanyol, cobrint el panorama comercial, a través dels seus delegats i distribuïdors.

Els sectors en els quals actualment estan presents els nostres productes serien, entre uns altres: fabricants de maquinària; enginyeries; fabricants de cintes transportadoras; manutenció; transport; usuaris finals (envàs embotellat, fabricadors de vidre, agroalimentación, automòbil, etc.).