Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Diagnóstico avanzado de un sistema por medio de la web
B & R afegeix noves funcionalitats a la seva System Diagnostics Manager

Diagnòstic avançat d'un sistema per mitjà del web

Redacció Interempreses30/03/2011

30 març 2011

Amb l'última versió del System Diagnostics Manager, B & R ha afegit un conjunt de noves funcionalitats de diagnòstic a un ja de per si extens catàleg de possibilitats que oferia fins ara. D'aquesta manera l'usuari no només es beneficia de l'accés a la informació sobre l'estat del programari i del maquinari des de qualsevol lloc del món, sinó que també es beneficia d'applets de diagnòstic llestos per usar i fàcilment integrables en l'aplicació.

Com totes les informacions de diagnòstic necessàries per a una màquina o sistema ja es troben integrades dins del propi System Diagnostics Manager, es pot accedir a aquesta informació des de qualsevol PC sense necessitat de realitzar cap instal lació en ell. L'únic requeriment que té el PC és el de disposar d'un navegador web convencional. L'aparença del System Diagnostics Manager pot ser personalitzada de manera que encaixi amb la imatge o preferències del propi fabricant de maquinària o del sistema.

Es pot accedir al sistema des de qualsevol dispositiu sense necessitat d'instal
Es pot accedir al sistema des de qualsevol dispositiu sense necessitat d'instal.

Opcions diferents

A més d'accedir de forma ràpida a l'estat actual dels servoaccionamientos i servomotors (velocitat, posició, estat del controlador, entrades digitals pròpies, ...) també proporciona una taula d'errors per a cada eix amb els errors que estan actius i els que ja han estat validats amb anterioritat. El sistema també pot ser utilitzat per monitoritzar com si fos un oscil loscopi qualsevol dels paràmetres que mostren l'estat actual de l'eix.

El sistema també pot ser utilitzat per monitoritzar qualsevol dels paràmetres que mostren l'estat actual de l'eix

De la mateixa manera, el poder comprovar amb un senzill navegador de web l'estat actual de qualsevol punt d'entrada / sortida permet que la posada en marxa de les màquines sigui més senzilla que mai. La comprovació de l'estat de les entrades i sortides amb cablejat elèctric és cosa del passat.

Informació a l'abast d'un fitxer

A més tota la informació continguda en el System Diagnostics Manager pot ser guardada en un fitxer amb un simple clic de ratolí. D'aquesta manera aquestes dades es poden extreure fàcilment i enviar-se a experts per la seva anàlisi a distància. Per a fabricants de maquinària aquesta metodologia obre noves possibilitats per fer front a les noves necessitats de servei i manteniment.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades