Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a John Crane gana un contrato para una planta de recuperación de NGL

John Crane guanya un contracte per a una planta de recuperació de NGL

30/05/2008

30 maig 2008

El fabricant de disseny i producció de sistemes de segellat d'enginyeria John Crane ha guanyat un contracte pel qual s'encarregarà de proveir sistemes de tancament i acoblament a la gran planta de recuperació de NGL (Natural Gas Liquid) en un dels més grans projectes industrials dels Emirats Àrabs Units. Els acoblaments, que s'enviaran en el segon trimestre de l'any, s'han d'utilitzar per impulsar bombes construïdes a Abu Dhabi per a la recuperació del NGL.
La Sèrie M d'acoblaments de John Crane, reconeguts per la seva capacitat per desconnectar la màquina en cas de fallada d'una membrana, han estat especificats per garantir la seguretat en les bombes de la planta. Els acoblaments de la companyia es fan servir des de 1980 en les fases inicials dels projectes i els bons resultats tant de la signatura com dels mateixos han estat un factor clau en l'obtenció del contracte.
El director del projecte, Paresh Sidpra, explica que "es tracta d'un client a qui li hem mostrat les nostres capacitats no només d'oferir acoblaments que satisfacin les necessitats de les plantes sinó que nosaltres també podem donar-los suport a nivell local. El fet que nostres acoblaments ja figurin en les seves altres plantes de recuperació de gas significa que redueix l'estoc i els permet aconseguir una gran relació cost-eficiència ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades