Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a John Crane se encarga del retrofiting en la refinería del Oporto de Petrogal

John Crane s'encarrega del retrofiting a la refineria del Porto de Petrogale

18/06/2007

18 juny 2007

John Crane , pertanyent a Smiths Group PLC, fabricant líder mundial en el disseny i producció de sistemes de segellat d'enginyeria, ha signat un acord amb la companyia Petrolis de Portugal, Petrogale, únic refinador del seu país i líder en la producció de productes derivats de petroli a Portugal.
En virtut d'aquest acord, John Crane s'encarregarà de la renovació i actualització de l'equipament i tanques mecàniques instal·lats a la Unitat de càrrega de combustibles de la refineria de Porto que la companyia Petrogale té en funcionament des dels anys 70.

En concret, el projecte total, que arriba a un volum econòmic de 120.000 euros, inclou el traçat de canonades, el subministrament dels equips i el seu muntatge. Els equips renovats, 18 unitats de tancament mecànics i 12 unitats d'equips auxiliars, tenen com a objectiu l'actualització de la Unitat de càrrega de combustibles amb serveis d'hidrocarburs lleugers, en compliment de la norma API-382 i de control d'emissions VOC (compostos volàtils orgànics).

Empreses o entitats relacionades

John Crane Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades