Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a John Crane Ibérica se abre al canal de distribución

John Crane Ibèrica s'obre al canal de distribució

16/08/2006

16 agost 2006

La companyia John Crane Ibèrica , multinacional pertanyent a Smiths Group PLC, i fabricant especialitzat en el disseny i producció de sistemes de segellat d'enginyeria, ha anunciat la posada en marxa d'un pla estratègic per al desenvolupament d'un canal de distribució que arribi a tot el territori espanyol. La idea respon a la necessitat que en aquests moments té la signatura d'ampliar la seva xarxa de distribuïdors a Espanya ja que, continuant amb la seva estratègia de creixement i expansió en el mercat, el fabricant pretén arribar amb els seus nous productes i serveis a totes les empreses considerades com el seu mercat objectiu.
En base a aquest fi, la companyia està ja immersa en la seva campanya de crida a totes aquelles empreses distribuïdores que compleixin amb una sèrie de requisits, sent el primer d'ells, estar introduït en els sectors químic, alimentació, energia, paper i sectors industrials en general. Atès que un dels principals objectius d'establir un canal és l'expansió territorial, el fabricant també vol que els potencials distribuïdors compten amb delegacions a la seva zona d'actuació i xarxa comercial en l'àrea d'influència. "Estem parlant de diferents graus d'especialització, però sí que cal que els nostres nous partners tinguin un ampli coneixement en el que a màquines rotatives es refereix, és a dir, bombes, agitadors, bufadors, etc., I també pel que fa a tancaments mecànics i acoblaments, encara que aquests dos últims punts no són imprescindibles ", comenta Emilio Belda, director de Màrqueting de John Crane Ibèrica, que afegeix:" el que sí que resulta fonamental és que el distribuïdor pugui mantenir l'estoc en els productes estrella i que respecti en tot moment l'exclusivitat de marca ".
Com a suport a la seva iniciativa, l'empresa proporcionarà als seus dealers formació tècnica i comercial per tal que aquests puguin comercialitzar totes i cadascuna de les solucions de la companyia. Així mateix, el canal comptarà amb el suport continu del fabricant pel que fa a accions de màrqueting es refereix.
foto

Empreses o entitats relacionades

John Crane Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades