Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Honeywell presenta sus repartidores de costes de calefacción

Honeywell presenta els seus repartidors de costos de calefacció

17/05/2013

17 de maig de 2013

Els repartidors de costos de calefacció de Honeywell so uns dispositius que s'instal·len en cada radiador de l'habitatge, seguint unes estrictes normes de muntatge. Tot això recollit en la norma UNEIX EN 834.

Aquests dispositius incorporen l'última tecnologia RF i permeten, mitjançant 2 sensors i el programari adequat calcular l'emissió calorífica del radiador a cada moment. A més vénen dotats de sistema antimanipulación per evitar frau per part de l'usuari. La informació de l'emissió de cada radiador es transmet per radiofreqüència de manera mensual o anual (segons es desitgi) a un sistema de recollida de dades Walk-by. Aquest sistema consta d'un receptor i un ordinador portàtil o PDA que permet a l'empresa encarregada de gestionar els mesuraments de recollir de forma senzilla i ràpida els valors de tots els repartidors. El programari indica quants repartidors hem llegit i quants ens resten per acabar amb aquest edifici.

Imagen
Les dades recollides pel sistema es poden exportar de manera senzilla a un full de càlcul per a la seva posterior incorporació al sistema de facturació. El control de la sala de calderes s'actualitza amb un sistema gestió remota. Aquest tipus de sistemes permet a l'empresa de manteniment saber a tot moment el que ocorre amb la instal·lació.

En cas d'avaries, l'empresa de manteniment rep els missatges d'avís del sistema i permeten avaluar la necessitat o no d'enviar personal de manteniment a la instal·lació.

Estudis realitzats a Itàlia demostren que la instal·lació de repartidors de costos de calefacció modifica l'actitud de l'usuari i permeten, solament per aquest fet, un estalvi mitjà d'un 15%.

Un exemple d'èxit realitzat per Honeywell és la conversió sense reformes, d'un sistema centralitzat de calefacció per columnes en un sistema centralitzat amb control individual.

La principal característica d'aquestes instal·lacions és la distribució de calor, que es realitza per columnes verticals sense que existeixi una separació per habitatges.

Els problemes típics d'aquest tipus de distribució es poden resumir en: el repartiment de calor no és uniforme en tots els habitatges, amb importants desequilibris tèrmics en funció de la situació de cada habitatge a causa d'un mal repartiment de cabals. Falta de confort en els habitatges, bé per excés o per falta de calor. Les vàlvules de radiador són antiquades i la major part d'elles no ofereixen ja cap capacitat de regulació. Es produeix un alt consum energètic i un ineficaç i injust sistema de repartiment dels costos de calefacció per coeficients de propietat.

Amb els repartidors de costos d'Honeywell, es poden aconseguir:

- Edificis més eficients, amb estalvis comprovats de fins al 35%

- Confort tèrmic per als usuaris

- Reparteixo equitatiu dels costos d'ús i manteniment de la instal·lació

- Modernització de la instal·lació de calefacció a un control individual sense la necessitat de realitzar molestes obres

Empreses o entitats relacionades

Honeywell, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades