Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Honeywell hace un balance positivo de su presencia en Climatización 2013

Honeywell fa un balanç positiu de la seva presència en Climatització 2013

15/03/2013

15 de març de 2013

Sota la temàtica general de l'Eficiència Energètica, Honeywell va oferir als professionals que van visitar el stand una visió de negoci dividit en 3 zones principals.

Alerton: eficiència energètica mitjançant solucions per al control d'edificis.  Les solucions d'eficiència energètica són integrades, intel·ligents i intuïtives. Alerton simplifica el control d'edificis integrant completament calefacció, ventilació, aire condicionat (HVAC), contra incendis, il·luminació, accessos i altres sistemes de control d'edificis – fins i tot d'altres fabricants – mitjançant BACnet, l'estàndard global. Habilitant als productes per interactuar amb uns altres.

Stand d'Honeywell en Climatització 2013
Stand d'Honeywell en Climatització 2013.
Honeywell Trade: producte i solucions de control i regulació per a l'eficiència energètica.

- evohome: la temperatura justa en el moment just i el lloc adequat. Es tracta d'un sistema radiofreqüència, fàcilment instalable fins i tot en instal·lacions de calefacció ja existents. Control i regulació de la calefacció, per zones.

- Repartidors de costos: fiabilitat, integració i servei. Honeywell facilita als instal·ladors l'assistència per treure el màxim partit dels seus repartidors, amb un sistema senzill de llegir i gestionar.

- Termòstats HR90: eficiència energètica, confort, estalvi. Amb la pantalla orientable del termòstat de calefacció HR 90 s'obté sempre la millor perspectiva sobre l'economia de la calefacció. Un potencial d'estalvi d'energia del 30%, maneig intuïtiu, modern disseny i la millor temperatura per a cada habitació.

Centraline: la clau per a l'eficiència energètica. Per analitzar, optimitzar, reduir el cost d'integració. Amb el programari de gestió CentraLine, avui és més fàcil. Ofereix solucions intel·ligents per a la calefacció, ventilació i aire condicionat, per mitjà d'un complex sistema d'integració a l'edifici, mitjançant control remot basat en la web, ideal per satisfer les exigències que es produeixen en un edifici d'oficines, col·legis, universitats, hotels…sempre sota la perspectiva de l'eficiència energètica.

Empreses o entitats relacionades

Honeywell, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades